Odunpazarı Kent Konseyi'nde Uzunoğlu yeniden Kadın Meclisi Başkanı

Güncelleme Tarihi:

Odunpazarı Kent Konseyinde Uzunoğlu yeniden Kadın Meclisi Başkanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 13:11

Odunpazarı Kent Konseyi'nde Uzunoğlu yeniden Kadın Meclisi Başkanı

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi yeni dönem genel kurulu geçen hafta yapılarak Kadın Meclisi yürütme kurulu seçildi.

Yeni dönemde seçilen ve üç yıl görev yapacak olan Kadın Meclisi yürütme kurulu seçimi sonrası Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu görev dağılımı ile yeni görevlendirmeler belli oldu. Geçen dönemde Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığını yapmakta olan Fisun Şarlar Uzunoğlu yürütme kurulu tarafından oy birliği ile tekrar kadın meclisi başkanlığına getirilirken, Genel sekreterliğe Seda Yılmaz, Başkan Yardımcılığına Arzu Yılçın, projeler koordinatörlüğüne Rabia Akman , Çalışma grupları sorumluluğuna Yasemin Aksöz, Sivil toplum kuruluşları ve siyasal katılım sorumluluğuna ise Sabriye Çay getirildi.

Tekrar Odunpzarı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olan Fisun Şarlar Uzunoğlu "Geçtiğimiz ikibuçuk yıl içerisinde Odunpazarı'nda ve şehir genelinde yaşayan kadınlarımız ile ilgili tüm sorunlara işaret ederek bir çok farklı alanlarda projeler ve etkinliklere imza attık. Önümüz dönemde aynı çalışmaları yeni seçilen ve daha da güçlendirdiğimiz yürütme kurulu arkadaşlarımız ve çalışma gruplarının desteği ile bu çalışmalarımızı bir adım öteye taşımaya çalışacağız" diye konuştu.

-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!