Ödüllü oyun Ankara’da

Güncelleme Tarihi:

Ödüllü oyun Ankara’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 17:32

Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış’ın aynı sahneyi paylaştığı “Kurusıkı”, 9 ve 10 Şubat’ta Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde Ankaralı tiyatroseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Levent Kazak’ın yazıp yönettiği “Kurusıkı”; iki gün üst üste Ankaralı tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Selen Uçer’e, 20. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri’nde, “Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu Ödülü”nü kazandıran “Kurusıkı”; güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. İzleyicisini hem güldüren, hem de düşündüren oyunda Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış aynı sahneyi paylaşıyor.

GÜNÜMÜZ DÜNYASINA FARKLI BAKIŞ

Oyun, iyi ile kötünün, dolu ile boşun sık sık karıştırıldığı, somut gerçeklerin bile göreceli olduğu, haber vermek yerine haberlerin sıfırdan kurgulandığı günümüz dünyasına oldukça farklı bir mizahla yaklaşıyor. “Kurusıkı”nın dekoru Barış Dinçel’in, ışık tasarımı Yakup Çartık’ın, koreografisi ise İlkem Ulugün’ün imzasını taşıyor. Kostüm tasarımını Ayşegül Özbay’ın üstlendiği oyunun yönetmen yardımcıları ise Seda Özelsoy ve Nermin Aslan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!