ODTÜ mezunlarından Münir Nurettin anısına

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ mezunlarından Münir Nurettin anısına
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 00:00

ODTÜ Mezunları Türk Sanat Müziği Korosu, “Bir Tatlı Huzur” konseri düzenleyerek, merhum sanatçı Münir Nurettin Selçuk’un eserlerini seslendirdi.

TRT Ankara Radyosu Kanun Sanatçısı Tahir Aydoğdu’nun şefliğinde, Münir Nurettin Selçuk’un eserlerini seslendiren koro ve solistler, sanatseverlerin beğenisini kazandı. Münir Nurettin Selçuk’un oğlu sanatçı Timur Selçuk’un da katıldığı gecede, konuk sanatçı Tenor Dr. Zafer Mutlu’nun sesi izleyenleri büyüledi.
Timur Selçuk, koronun milli kültüre sahip çıktığını söyleyerek, “Burada olanlar hiçbir menfaat beklemeden, milli kültüre sahip çıkıldığını ifade ediyor. Türk musikisini gençlere daha yakın tutuluyor, biliyorsunuz artık Batı müziği, disko müzikleri çok yoğun bir biçimde hayatımızın içinde. O bakımdan da önemli bir görev yerine getiriliyor. Bu duyarlılıkta olan insanlar, zor günlerde ülkeyle ilgili her konuya doğru sahip çıkarlar” dedi. Koronun şefi Tahir Aydoğdu ise, şunları söyledi:

“Konsere Kasım ayından bu yana çalışıyoruz. Koro, solistlerimiz ve konuklarımızla, Münir Nurettin Selçuk üstadın eserlerinden bir demet sunduk. dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!