Obiroho’ya ‘yaş’ engeli

Güncelleme Tarihi:

Obiroho’ya ‘yaş’ engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 1998 00:00

Haberin Devamı

Anderlecht Kulübü, G.Saray'ın prensipte anlaştığı Nijeryalı futbolcusunu yaşı çok genç olduğu gerekçesiyle satmaktan vazgeçti.

G.Saray, Adrian İlie'nin Valencia'ya gitmesinin ardından başlattığı yeni bir yabancı transferi girişiminde kime el atsa boş çıkıyor. Önce Fransa'nın Chatior takımında oynayan Muhammed ile temasa geçen sarı kırmızılılar, bu girişimden sonuç alamayınca, rotayı Ukranyalı futbolcu Obru'ya çevirdiler. Bu da sonuç vermeyince Romanya'nın Craiova'nın takımındaki Lutzu ile temas kurdular.

Lutzu'dan da olumlu yanıt alınamayınca, devreye Brugge takımının Kamerunlu futbolcusu Arrey girdi. Ancak, bu transfer de gerçekleşmedi. G.Saray son olarak Belçika'nın Anderlecht takımında yer alan 19 yaşındaki Obiroho ile temas kurdu. Ne var ki, Belçika takımı yöneticileri:‘‘Bu futbolcumuz daha çok genç ve istikbal vadediyor. Bu nedenle veremeyiz’’ deyince, bu transfer de suya düştü.

Bu arada, Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da hafif sakatlığı bulunan B.Hakan'ın iyileştiği belirtildi. Ayrıca, Okan'ın da Ankaragücü maçında ilk onbirde yer alacağı öğrenildi. Sakatlığı süren Hakan Ünsal dün akşamki antrenmanda düz koşu yaparken, Suat grip olmasına rağmen çalışmaya katıldı. Sarı kırmızılı ekipte Hakan Ünsal'ın dışında eksik yok.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!