"O zaman Rummenigge doktora gitsin"

Güncelleme Tarihi:

O zaman Rummenigge doktora gitsin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 15:34

Paris SG’nin yeni patronu Katar Prensi Naser El-Kelaifi, Rummenigge’nin “İbrahimoviç’in 14,5 milyon Euroluk yıllık kazancını duyunca hasta oluyorum” sözüne “O zaman doktora gitsin” diyerek yanıtladı.

FRANSA’DA Paris SG kulübünün yeni patronu Katar Prensi Naser El-Kelaifi Alman “sporbild” dergisine ilginç açıklamalarda bulundu. El Kekaifi kendisine yöneltilen “B. Münih’li yönetici Rummenigge’nin İbrahimoviç’in yıllık net 14,5 milyon Euroluk kazancı beni hasta ediyor” sözlerini nasıl yorumluyorsunuz sorusuna “Eğer Rummenigge gerçekten hasta ise doktora gitsin. Biz ona Milan’dan kazandığından daha fazla para ödemiyoruz. İbrahimiviç dünyanın en iyi golcüsü. Biz futbolcular üzerine konuşmayız. Bir projemiz var. Onu gerçekleştirmek istiyoruz. Bu nedenle İbrahimoviç gibi oyunculara ihtiyacımız var” dedi.

BEŞ YIL İÇİNDE AVRUPANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİ ARASINNDA OLMAK İSTİYORUZ

Naser El-Kelaifi yaptıkları plana göre önümüzdeki 2-3 yıl daha oyuncu almaya devam edeceklerini belirterek “Ancak bunun yanı sıra Spor Akademimiz için de yatırım yapıyoruz. Alt yapıdan yetiştireceğimiz oyuncular ile satın alacağımız futbolcularla beş yıl sonra Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri olmak istiyoruz” diyor. Bunun için çok çalıştıklarını belirtirken de “Şu kadar para harcayacağız demiyoruz. Gerekeni yapacağız diyoruz. Temel politikamızda ne kadar harcadığımıza değil, ne için harcadığımıza bakıyoruz. Parasız bir şey yapamazsınız. Bu çok büyük bir proje” dedi.

HAYALİM ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANMAK

Katar Prensi Naser en büyük hayalinin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak olduğunu söylerken “Ama bunu gerçekleştirmek için zamana ihtiyacımız olduğunu biliyorum” dedi. M. City forması giyen Carlos Tevez ile de ilgilendiklerini ifade ederken Paris’e gelmek istemedi haberlerinin gerçeği yansıtmadığının altını çizdi. Aksine fiyatı çok yüksek olduğu için kendilerinin transferden vazgeçtiğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!