O kaleci çalıştırır

Güncelleme Tarihi:

O kaleci çalıştırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Alman çalıştırıcı, ülkesine Fenerbahçe'ye geleceğini açıklayan meslekdaşı için, ‘‘O ancak Datcu'nun yardımcısı olur. Eğer böyle bir düşüncesi varsa buyursun’’ dedi. Löw'ün menaceri de Schumacher'i ‘‘Akbaba’’ olarak suçladı.

Tepki gösterdiler

ÊBursaspor- Fenerbahçe maçını izlemeye gelen Fortuna Köln'ün teknik direktörü Toni Schumacher'e büyük tepki geldi. Löw, Alman basına ‘‘Türkiye'ye Löw'den görevi almaya gidiyorum’’ diye açıklama yapan ancak Bursa'da ‘‘Gezmeye geldim’’ ifadesini kullanan Toni'yi eleştirdi.

Sadece gülüyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü, ‘‘Toni ancak Datcu hocanın yardımcısı olur. Eğer öyle bir niyeti varsa, gelsin’’ diye konuştu. Toni'nin Türkiye'ye gelişinin komedi olduğunu çevresine anlatan Löw, ‘‘Ona sadece gülüyorum’’ dedi. Löw'ün menaceri Harun Arslan da Schumacher'e büyük tepki gösterdi.

Terbiyesizlik yaptı

Arslan, Akbaba olarak nitelendirdiği Schumacher'in şov yaparak kendine piyasa hazırladığını söyledi. Toni kendine yakışan bir terbiyesizlik ile ortaya çıktı. Dolandırdığı insanların yüzüne utanmadan nasıl baktı. İnsan meslekdaşlarına karşı saygılı olmalı. Ama amacına ulaşmayacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!