‘O daha 3 yaşında’ pankartı açmak istiyorum

Maşallah diye söze gireyim ama benim hiç minik bir bebeğim olmadı, Rüzgar doğduğunda altı aylık, altı aylıkken bir yaşında gibi gözüküyordu.

Haberin Devamı

Şimdi üç yaşında ama görenler kesinlikle o kadar küçük olduğunu anlayamıyor. Genel tahminler 5 ya da 6! Hal böyle olunca onun boyundan küçük hareketlerine kimse anlam veremiyor. Restoranda mesela ben ağzına yemek tıkıştırmaya çalışırken bir kafa uzanıyor “Bence kendi yiyecek kadar büyümüş” deyiveriyor. Evet üç yaşında da çocuklar kendi yemeli ama annenin burada bir zaman-mekân hesabı yaptığı, etrafa en az rahatsızlık verilen sürede en çok yemeği yedirme peşinde olduğunu kimse düşünemiyor.
Rüzgar yeni tanıştığı bir çocukla oyuncağını paylaşmadığında “Ama sen abisin” deniyor. Yüzde 90 diğer çocuk daha büyük çıkıyor. Özetle Rüzgar’ın içi başka, ondan beklenen bambaşka. Üzülüyorum. Rüzgar’a ‘o daha 3 yaşında’ diye tişört yaptırsam beni akıl hastanesine atarlar mı?

Haberin Devamı

Acil öneri Funloft

İtiraf edeyim her cumartesi-pazar Rüzgar’ı yeni ve eğlenceli nereye götüreyim diye epey bir kafa patlatıyorum. Evimizin yakınlarındaki tiyatro oyunlarının hepsini tükettik, ne Pinokyo kaldı ne Bremen Mızıkacıları… Zor günlerin bir numaralı kurtarıcısı Kanyon’daki oyun alanı Fungate’i her hafta götürerek tüketmek istemiyorum. Üç haftada bir gidelim ki özlesin diye düşünüyorum. Poniler, akvaryumlar, müzeler derken çember gitgide daralıyor. Geçen haftamızı Kavacık’daki ACR AVM’nin içinde açılan Funloft kurtardı.
Acilen gitmenizi öneririm. Bir kere biz ilk defa bowling deneyimledik ve çok  eğlendik. Sağda ve solda yükselen bariyerler sayesinde çocukların topu orta alandan dışarıya çıkmıyor ne kadar yavaş giderse gitsin labutları vuruyor, onlar da bu durumda çok eğleniyor. Rüzgar bir de laser oyunlarını sevdi. Dans ederek laser yakalamaca alanına ve laser tenisine bayıldı. Midesine düşkün olanlar için bir ekleme yapayım Funloft’un inanılmaz lezzetli bir mutfağı var. Mönü İtalyan, çağdaş Türk ve Meksika mutfağı karması.

Yazarın Tüm Yazıları