"O an ailemi düşündüm"

Güncelleme Tarihi:

O an ailemi düşündüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2012 15:32

İtalyan ekibi Fiorentina'nın Novi Pazarlı genç yıldızı Adem Ljajic, teknik direktör Delio Rossi'den yedek kulübesinde yediği yumruk esnasında ailesini düşünüp, karşılık vermediğini söyledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kardeş ilan ettiği Novi Pazar'da doğan ve futbola başladıktan sonra Partizan'da yetişen Adem Ljajic'in yıldızı kısa sürede parladı. Ljajic, İtalyan devi Fiorentina'ya transfer oldu.

Serie A tecrübesini çok erken tadan 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, başarılı maçlara imza attı. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay, Boşnak kökenli oyuncunun belki de başına en son gelmesini isteyeceği tarzdaydı.

Takımı Fiorentina'nın Novara ile geçen çarşamba oynadığı maçta sahaya ilk 11'de çıkan Adem Ljajic, henüz 32. dakikada teknik direktörü Delio Rossi tarafından kenara alındı. Tepkisini alkışlarla dile getiren Ljajic'i kötü bir sürpriz bekliyordu.

Yedek kulübesine oturan genç futbolcu, bir anda Delio Rossi'nin yumruklu saldırısına uğradı. Yaşanan olay ve maçın ardından Delio Rossi'nin görevine son verildi.

Haberin Devamı

Telefon aracılığıyla ulaştığımız Novi Pazarlı futbolcu Adem Ljajic ise, olayı tüm açıklığıyla anlattı.

Ljajic, "Oyundan çok erken çıktım. Ve protesto amaçlı Delio Rossi'yi alkışladım. Ancak kendisi bir anda üzerime gelip bana vurmayı denedi. Ona aynı şekilde karşılık vermedim. Çünkü bir anda ailem ve kariyerim aklıma geldi" dedi.

Delio Rossi'ye down sendromlu çocuğunu kast ederek, "Sen çocuğundan daha sakatsın" dediği iddialarını da yalanlayan Ljajic, "Ben kendisine saygısızlık etmedim. Henüz çok gencim Delio Rossi benden yaşça büyük" ifadelerini kullandı.

Bu olay sonrası kadro dışı kalan Ljajic, "Maçtan sonra hemen telefona sarılıp, ailemi aradım. Onlara olayı net bir şekilde anlattım. Hiç kimsenin beni yanlış anlamasını istemem" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yerine Vincenzo Guerini getirilen Fiorentina eski teknik direktörü Delio Rossi ise yaptığı basın açıklamasında, "Haklı da olsam büyük bir yanlış yaptım. Takımdan, oyunculardan, kulüpten ve herkesten özür diliyorum" açıklamasını yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!