Nusaybin'deki terör operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Nusaybindeki terör operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 15:17

- Bölgeden elde edilen fotoğraflar, terör örgütünün ilçede meydana getirdiği tahribatı gözler önüne seriyor- Teröristlerin açtığı çukurlar, kurduğu tuzaklanmış barikatlarla güvenlik güçlerini aldatmak için kullandıkları cansız mankenler fotoğraflara yansıyor

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Terör örgütüne yönelik operasyonların sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinden elde edilen fotoğraflar, terör örgütünün ilçede meydana getirdiği tahribatı gözler önüne seriyor.

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütüne karşı Nusaybin'de gerçekleştirdiği operasyon devam ediyor.

Teröristlerin açtığı çukurlar, kurduğu tuzaklanmış barikatlarla güvenlik güçlerini aldatmak için kullandıkları cansız mankenler bölgeden elde edilen fotoğraflara yansıyor.

Havadan çekilen fotoğraflarda, teröristlerin sokaklara kurduğu barikatlar ve açtığı çukurlar görülüyor.

Fotoğraflarda, el yapımı patlayıcıların binalar ve yollarda yarattığı tahribat, teröristlerin kullandığı sığınaklar, tüneller, evlerin içine kurulan mevziler de yer alıyor.

Teröristlerin kaldırım taşlarını kullanarak sokaklara duvar ördükleri, bir yolu tuzaklanmış tankerle kapattıkları, bir tırı ateşe verdikleri, parke taşı ve tır ile barikat kurdukları görülüyor.

Haberin Devamı

Güvenlik güçlerince operasyonlarda ele geçirilen teröristlere ait silah, telsiz, el yapımı patlayıcıda kullanılan malzemeler de fotoğraflara yansıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!