Nürnberg'de Kemer'e yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Nürnbergde Kemere yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2018 16:49

Nürnberg'de Kemer'e yoğun ilgi

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ALMANYA'nın Nürnberg kentinde başlayan Freizeit Messe Turizm Fuarı'nda açılan Kemer standı yoğun ilgi gördü. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Dünya genelindeki turizm fuarlarına katılarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtıyoruz" dedi.
Almanya'nın Nürnberg şehrinde düzenlenen 50'nci Freizeit Messe Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. 4 Mart pazar gününe kadar devam edecek fuarda 900 firma ve kurum tanıtım yapıyor. Geçen yıl 106 bin 500 kişinin ziyaret ettiği fuara bu yıl daha fazla ziyaretçi bekleniyor.
ALMANLAR AKIN ETTİ
Fuarda Kemer Belediyesi ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı işbirliğiyle açılan Kemer standında; ilçenin tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle insanlarının konukseverliği anlatılıyor. Kemer standına Almanlar ve çevre ülkelerden gelen konuklar yoğun ilgi gösteriyor. Çeşitli tanıtım materyallerinin ve promosyonların dağıtıldığı stant önünde kuyruklar oluşuyor. 
'KEMER'İ DÜNYAYA TANITIYORUZ'
Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı'nı (KETAV) da başkanı olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Bu sezon İzmir, Hollanda, Finlandiya, İstanbul, Litvanya, Letonya ve Danimarka'daki fuarlara katılarak ilçemizi en iyi şekilde tanıttık. Şimdi de Almanya'da tanıtımlara başladık. Belediye ekiplerimiz ve turizmcilerimiz Nürnberg'den sonra Berlin'deki fuara da katılarak Kemer'e daha çok Alman ve Avrupalı turist gelmesi için çalışacak. Kemer Belediyesi ve KETAV olarak dünya çapındaki tüm turizm fuarlarında yer alarak ilçe turizmimize hizmet veriyoruz. Kemer'imizde kitle turizminin yanı sıra doğa turizmi, sağlık turizmi, spor turizmi ve daha birçok alternatif turizm olanağı var. Yani dünyada ne kadar turizm destinasyonu varsa Kemer'de bunların hemen hemen hepsini bulmak mümkün. Bu güzellikleri ülkemizde ve dünyada her gittiğimiz yerde anlatıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!