Nonda'ya son ÅŸans

Güncelleme Tarihi:

Nondaya son ÅŸans
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 19, 2009 00:00

Antrenmanlarda iyi bir performans gösteren Kongolu futbolcu sonunda formayı kaptı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'da Shabani Nonda'ya son fırsat... Sakat ve cezalı futbolcuların çokluÄŸu bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen Kongolu golcüye yaradı. Hafta içinde üzt düzey performans gösteren Nonda, Bülent Korkmaz'dan sonunda formayı kaptı. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyespor karşısında mutlak 3 puna ihtiyacı olan G.Saray'da, teknik direktör Korkmaz'ın forvette Baros-Nonda ikilisine görev vereceÄŸi ortaya çıktı.  Â

Kalmak istiyor

Sarı kırmızılı teknik adamın, Eyüpspor ile oynanan karşılaşmada iki gol atan, önceki gün de yapılan çift kalede üst düzey performans gösteren santrforu sürpriz olarak ilk 11'de sahaya sürme kararı aldığı öğrenildi. Sezon başında sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmasına rağmen hayal kırıklığı yarattığı için 'gönderilecekler' listesinde bulunan Nonda'nın verilen şansı iyi kullanarak takımda kalmak istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Hakan sol beke

Bu arada Bülent Korkmaz'ın bugünkü maçta farklı bir kadro ile mücadele etmesi bekleniyor. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle zorunlu rotasyona gidecek genç teknik adam, savunmanın göbeğinde Mehmet Topal-Emre Güngör ikilisine görev verecek. Emre'nin iyileşmesiyle Hakan Balta'yı asli yeri olan sol beke çekecek Korkmaz, savunmanın sağında Serkan Kurtuluş'a, orta sahada ise Barış, Ayhan, Lincoln ve Kewell dörtlüsüne forma verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!