Nobre “gollü günlerini” arıyor

Güncelleme Tarihi:

Nobre “gollü günlerini” arıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2013 10:42

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda, sezonun ilk yarısında attığı gollerle adından söz ettiren Mert Nobre, 74 gündür gol yollarındaki sessizliğini bozamıyor.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 2003-2004 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe'ye transfer olarak Türk futboluyla tanışan Nobre, 2011-2012 sezonunda transfer olduğu Mersin İdmanyurdu'nda 2 sezondur takımında önemli eksiklikleri gideriyor.

Geçen sezon takımının 10 golüne imza atan Nobre, bu sezon ligin ilk yarısında 9 gol attı. Bu sezon ilk gölünü 5'inci haftada atan ve ligin 16'ncı haftada Akhisar Belediyesi'ne attığı golle “100'ler kulübü”ne giren Nobre, ikinci yarıda gole hasret kaldı.

100'üncü golünü attığı hafta takımında teknik direktör değişikliği yaşayan Nobre, geride kalan 7 haftada gol atamadığı gibi, yeni teknik direktörü Giray Bulak ile de gol sevinci yaşayamadı. Ligin 24. haftasında Kayserispor'a konuk olacak Mersin İdmanyurdu'nun ilk 11 kadrosunda yer alması beklenen Nobre, bu maçta gol yollarındaki suskunluğunu bozması halinde, hem “100'ler Kulubü”ndeki gol sayısını artırmış, hem de Giray Bulak ile ilk kez gol sevinci yaşamış olacak. Nobre, Kayserispor maçında rakip fileleri havalandırırsa, 78 gün sonra gol sevincini hatırlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!