Nilüfer’den Kardeş Şehir Brăila’ya Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer’den Kardeş Şehir Brăila’ya Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 12:12

NİLÜFER BELEDİYESİ HEYETİ, 2021 AVRUPA KÜLTÜR BAŞKENTİ ADAYI OLAN ROMANYA’NIN BRĂİLA ŞEHRİNE DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU.

Nilüfer Belediyesi heyeti, 2021 Avrupa kültür başkenti adayı olan Romanya’nın Braila şehrine destek ziyaretinde bulundu.
Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çakıcı ve Yalçın Işıkyıldız’dan oluşan Nilüfer Belediyesi heyeti, davet üzerine Romanya’nın Braila şehrinde gerçekleştirilen ‘Braila Günleri’ne katıldı. Çeşitli temaslarda bulunan Nilüfer Belediyesi heyeti, Braila Belediye Başkanı Aurel Gabriel Simionescu ile bir araya geldi. Braila Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Simionescu, 2021 Avrupa Kültür Başkenti adaylığını önemsediklerini belirtti. Süreç hakkında bilgiler veren Simionescu, Nilüfer Belediyesi’nin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini söyledi.
Nilüfer Belediyesi ile geçtiğimiz aylarda protokol imzaladıklarını hatırlatan Simionescu, Nilüfer Belediyesi’ni her zaman yanlarında görmek istediklerini ifade etti.
Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı da, Nilüfer Belediyesi’nin kardeşlik ilişkilerine verdiği önemi vurgulayarak, “Tiyatro, müzikal çalışmalar, resim sergileri, kütüphane projeleri, spor festivali ve kültür sanat alanında üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Braila’nın 2021 Avrupa kültür başkenti olacağına inancımız tam” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!