Nike’tan sınırsız birliktelik

Güncelleme Tarihi:

Nike’tan sınırsız birliktelik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 17:02

Nike, takımın gücünü ve birlik olmanın gücünü Chicago doğumlu rap sanatçısı Chance the Rapper’ın orijinal şarkı sözleriyle hazırlanan “Sınırsız Birliktelik” filmiyle yansıtıyor. Filmde Amerika Birleşik Devletleri erkek ve kadın basketbol takımlarının bireysel kuvvetinin ortak bir amaçla birleşmeleri anlatılıyor.

Haberin Devamı

Film, Nike’ın “Sınırsız Sen”, “Sınırsız Gelecek” ve “Sınırsız Cesaret” adlı filmlerinin yanı sıra yakın zamanda lanse edilen sporcu kısa filmlerini de kapsayan Sınırsız Kampanyası’nın bir parçası. Kampanya hem amatör oyunculara, hem de her gün sınırlarını zorlayarak sınırsız potansiyellerini dünyanın en geniş sahnesinde bu yaz kanıtlamak isteyen şampiyon sporculara hitap ediliyor.

Zafere giden yolda mutlaka sahip olunması gereken azmi tüm detaylarıyla anlatan kampanyada, çok sayıda önemli sporcunun ve yeni performans yeniliklerinin profili çiziliyor.

Sınırsız Birliktelik
Wieden+Kennedy tarafından hazırlanan ve Hiro Murai tarafından yönetilen “Sınırsız Birliktelik” filminde Chance the Rapper’ın orijinal müzikleri kullanıldı. Sporcular DeMarcus Cousins, Kyrie Irving, Kevin Durant, Carmelo Anthony, Paul George, Jimmy Butler, Draymond Green, Harrison Barnes, DeAndre Jordan, Klay Thompson, DeMar DeRozan, Kyle Lowry, Elena Delle Donne, Maya Moore, Tamika Catchings, Sue Bird, Diana Taurasi, Brittney Griner, Seimone Augustus, Angel McCoughtry, Breanna Stewart Tina Charles, Sylvia Fowles ve Lindsay Whalen filmde rol aldılar.

BAKMADAN GEÇME!