Nihat Hatipoğlu'ndan çok sert tepki!

Güncelleme Tarihi:

Nihat Hatipoğlundan çok sert tepki
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 12:32

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve kızı Buse Terim'e sosyal medyada yapılan hakaretlere çok sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Kağıthane Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel düzenlenen programa konuşmacı olarak ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Türkiye'nin İspanya ile oynadığı maç sonrası aldığı yenilgi üzerine, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i sosyal medya üzerinden küfür ederek eleştiren taraftarlara ateş püskürdü.

Fatih Terim'e yapılan eleştirilerin dozunun kaçtığını belirten Hatipoğlu, şunları söyledi:

"Bizim çocuklar kazansaydı keşke, ama bu bir müsabaka kaybederler, kazanırlar. Spor adamı değilim ama maçlarda üç ihtimal var, ya berabere kalırlar, ya yenerler, ya yenilirler. Keşke bizim çocuklarımız dünyanın birincisi olsa, ama olmamış. Arkadaşlar sosyal medyaya bakıyorsunuz, milli takım antrenörünün kendisine, eşine, kızına, kızının doğacak kızına iğrenç ifadeler kullanmışlar. Allah aşkına nedir bu ya! Ya öyle sözler var ki ben burada tekrar edemiyorum. Bir kesim bu kadar sefahate düştü, hiçbir iffet namus kalmadı. İnsanları nasıl kirletiyorlar, Allah sizi muhafaza eylesin, Allah çocuklarımız muhafaza eylesin. Bu artık sosyal medya falan değil, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar sefil ve yoldan çıkmış bir kitleyi bulamazsınız."

BAKMADAN GEÇME!