Nihat Doğan da kavgaya dahil oldu

Güncelleme Tarihi:

Nihat Doğan da kavgaya dahil oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2011 00:00

Seda Sayan Erol Köse kavgasına Nihat Doğan da dahil oldu. Doğan twitter'dan tehditvari bir açıklama yaptı; "Ya ben konuşursam ne olacak?"

Haberin Devamı

KAVGALI GECEYE ÜNLÜLERİN YORUMLARI  

İŞTE SALDIRI ANI - FOTO GALERİ

EROL KÖSE BÖYLE DAYAK YEDİ / WEB TV

KAVGAYA NİHAT DOĞAN DA DAHİL OLDU

'Cenk Koray Ekran Ödülleri' gecesinde yaşanan kavgaya Seda Sayan'ın eski sevgilisi Nihat Doğan da dahil oldu.  İşte Doğan'ın yazdıkları;

"Erol Köse haksız ise verirsin mahkemeye olur biter. Şiddeti kınıyorum! Baskıyla, şiddetle ve mafyavari tavırlarla kişileri susturma dönemi bitmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Benim ilk albümümü yapan Erol Köse'ye yapılan bu hareket çok zoruma gitmiştir. Ya ben konuşursam ne olacak? Ne zaman adam oluruz : Kral çıplak diyebilme cesaretini gösterenleri alkışladığımız anda."

BU ORGANİZE BİR SALDIRIDIR

Nihat Doğan da kavgaya dahil oldu
2.Sayfa programına bağlanan Köse"Beni döven Osman Toprakçı, Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil'in yardımcısıdır. Seda Sayan bu çocuğu bana saldırması için azmettirdi. Bu önceden çalışılmış, organize edilmiş bir saldırı. Çünkü beni o geceye çağıran kişi de; Seda Sayan'ın iletişim danışmanı Özgür Aras'tı. Seda Hanım madem saldıracaktı niye davet ettiler beni. Kadırgalı ağzıyla konuşan, tehdit ve küfür eden bir kadına tabii ki el kaldırmadım." dedi.

Haberin Devamı

SENİNLE UĞRAŞACAĞIM OĞLUM

Seda Sayan canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.

Seda Sayan, Erol Köse ile yaşadığı gerilimli anlar ardından kendi programında konuştu. İşte Sayan'ın sert sözleri:

"Benim inandığım hükümet senin gibi soytarının arkasında olmaz. Sen soytarısın. Sen onun bunun çocuğuna, insanlara belda aşağıya vuran, çoluğuna çocuğuna dil uzatacak kadar şerefsizce hareket eden bir adamsın. Hangi hükümet arkasında olabilir? Kim o? Birisi çıksın, bugün muhattap istiyorum karşımda. O bizim hükümetimiz senin arkanda olamaz. Sen bir soytarısın"

Ben seninle uğraşacağım oğlum!

"Ben seninle uğraşacağım oğlum.Senin o sahip çıkamadığın kızın ve karınla ilgili sana öğreteceğim. Öğreneceksin. Benden önce bunu yapacak çok insan vardı ama bana düştü. Benim zaten böyle birşeyim vardır. Ellerimi açar derim ki; 'Benden bulmasın kurban olduğum yarabbim'. Çok kişiye de söyledim 'Bırakın, bulacak. Kör şeytanından bulacak' dedim"

Sen kimsin?

Haberin Devamı

 "Sen kimsin? Burada iki kıymetli gazeteci var. Onların yazmadığını sen hangi vasıfla yazarsın. Senin gücün kim? Bu saatten sonra bana attığın iftira da önemli değil. Benim ne olduğumu herkes biliyor" dedi.

 'SOYTARI'

Özellikle yüzde 90'ı kadınlarla uğraşan bu soytarı varya; Erol Köse, ne diyor biliyor musunuz? 'Ben yazmamışım biri gelip yazmış' diyor. Tam da kendinden beklenecek bir şey. Neresiyle zoru var bilmiyorum. Onun bir yeriyle zoru var. Bir şeyi var adamın bir zoru var. Var çünkü kadınlarla uğraşıyor. Ben erkek olsam Seda Sayan'ı Hülya Avşar'ı, Hadise'yi, Gülben Ergen'i... Sen Gülben Ergen'den ne istiyorsun, terbiyesiz... Sen kendine bak... 3 çocuklu kadından ne istiyorsun?....

Haberin Devamı

STELYO PİPİS, FIRSATIM OLSA ONU DÖVERİM…

Böyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlanan Stelyo Pipis, “Erol’a yumruk atan benim iş arkadaşım. Adam küfür etti o da yumruk attı. Ben 20 yıldır bu piyasanın içerisindeyim. 20 yıldır kimseyle kavgam olmadı. Varsayalım ki bu adamı biz davet ettik. Maalesef kendimizi başka yerde bulduk. Maalesef o adamın girdiği yerde kavga var. Oraya nasıl geldi bilmiyorum. Özgür Aras böyle bir şey yapmaz. Davet etmediğinden eminim. O adam neler olacağını bildiği için oraya geldi. Sanki biz gökten inmiş bir meleğe saldırdık. Bu adam aylardır herkese saldırıyor. Benim eşcinsel olduğumu bile yazdı. Utanılacak biri varsa o adamdır. Kırmızı pantolonu ile geldi soytarı gibi oraya iş bambaşka boyutlara taşındı. Sabahtan beri bize hakaretler yağdırıyor. Bu adama biri dur desin. Erol Köse soytarının tekidir. Bu adam ali kıran baş kesen mi? Seda Sayan sürekli hakarete uğruyor. Seda’nın eline sağlık ona yakışanı yaptı. Sen nesin maymun? Soytarılık yapıyorsun seni bir gün benzeteceğim dedim. Fırsatım olsa onu döverim. Acımam da. Böyle insanlara acımam. O kimseye acımıyor. Allah onun cezasını versin. Gündemde kalmak için bizi kullanıyor.” dedi…

Haberin Devamı

DÜN GECE NELER YAŞANDI

Erol Köse ve Seda Sayan 'Cenk Koray Ekran Ödülleri" gecesinde kavga etti. İstanbul’da Günay Restaurant’ta düzenlenen ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’ gecesi kavgayla bitti.

Geceye ilk olarak Erol Köse geldi. Seda Sayan, Köse’nin orada olduğunu öğrenince yanına gitti. Sayan, “Sen nasıl adamsın, şerefsiz herif. Hangi yüzle buraya geldin? Sen kişiliksiz ve adi herifin tekisin, o..... çocuğu” diye bağırdı.   

Suratına tüküren Sayan, çantası ile Köse’nin omzuna vurdu. Sayan’a hiç tepki vermeyen Köse, gazetecilere, “Seda Sayan, koluma vurdu. Bana, kızıma, aileme, sülaleme hakaretler etti. Ben bir doktorum kimin nereden geldiği belli. Kadırgalı, burayı mahalle zannedip saldırıya çalıştı” diye açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Twitter’dan duyurdu

Erol Köse, çıkışta Sayan’ın menajeri Stelyo Pipis’e dönerek “Kameralar önünde şov yapıyorsun. Seninle sonra görüşeceğiz” dedi. Pipis’in yanında çalışan Osman adlı genç, Köse’ye yumruk attı. Arbedede gömleği yırtılan Köse’yi yanındakiler götürdü. Köse, saldırıyı kısa süre sonra Twitter’dan duyurdu. Darp raporu alan Köse’nin şikâyetçi olması bekleniyor. 

                                                 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!