Nice Batuhanların dileklerine sihirli değnek değsin

Şebnem. Pırıl. Onur. Ve Batuhan.Son haftalarda tanıştığım, daha doğrusu Batuhan sayesinde tanıdığım harika insanlar onlar. Onlar, hayata tutunmaya çalışan çocukların dileklerinin gerçeğe dönüşmesini sağlayan, işlerini büyük bir titizlikle yapan şahane insanlar. Neden mi? Gelin, dinleyin benden:

Haberin Devamı

Batuhan, ‘Harry Potter Dileği’ tuttu ve o dilek gerçek oldu

Önce Şebnem’den başlamak istiyorum. Şebnem İşgör Grup7 İletişim Danışmanlığı şirketinin Medya İlişkileri Yönetmeni. Pırıl Adanalı Bir Dilek Tut Derneği’nin Genel Müdürü. Onur Eren ise Bir Dilek Tut Derneği’nin gönüllüsü. 14 yaşındaki lösemi hastası Samsunlu Batuhan’ın, ‘ Harry Potter Dileği’ gerçeğe dönüşürken, Onur abisi hep Batuhan’laydı..

Ona, türlü sürprizler yaptı. Batuhan’ı, İngiltere gezisi boyunca şımarttı. Şımarttı. Batuhan, gerçekleşmesi çok güç olan hayali gerçekleşince hayata daha bir sıkı  sarılmaya başladı.

Bu ilginç serüvende ben de, onlarla birlikteydim.

- - -

Başından başlayayım. Dost teknoloji Vestel, toplumun gelişmesinde umut, dayanışma gücü ve sevinç duygularının güçlendirilmesinde büyük etkisi olduğu inancıyla 2008 yılından beri, Bir Dilek Tut Derneği’ne dileklerin gerçekleşmesi için ayni ve maddi destek sağlıyor.

Haberin Devamı

Batuhan’ın, Harry Potter’ın okulunu ziyaret dileğinin gerçekleşmesi için tüm gerekli giderleri de, Vestel karşıladı. Ama, olay sadece hayata tutunmaya çalışan çocukların dileklerinin gerçekleşmesi için giderlerin karşılanması ile bitmiyor. Aslında, olay burada başlıyor.

Bu çocukların dilekleri gerçekleşirken öyle harika insanlar çalışıyor ki..Organizasyonun her safhasında, büyük bir titizlik ve insanlık duygusu hissediyorsunuz.

Bir kere, Şebnem İşgör..Bir profesyonel bu kadar mı her detayı düşünebilir? Batuhan’ın dileği gerçek olurken, Vestel bu organizasyonun görünen yüzünü doğru ellere emanet etmiş. Bir zamanlar Kanal D Haber Merkezi’nde birlikte çalıştığım arkadaşım, Batuhan’ın Londra gezisiyle ilgili her detayı en ince noktasına kadar öyle bir yansıttı ki..Kendimi anında bu dileğin Londra ayağı olarak hissediverdim..

Pırıl Adanalı ise gerçekten beni çok duygulandırdı. Hayata tutunmaya çalışan çocukların üzerine adeta kol kanat geren CEO ile  önümüzdeki günlerde, Bir Dilek Tut Derneği’nin faaliyetleri hakkında daha geniş konuşacağız.

- - -

Gelelim Batuhan’a. Batuhan’ın dileği, hayranı olduğu Harry Potter serisinin çekildiği mekanlarda bulunmaktı. Dileği gerçeğe dönüşünce, inancı arttı. Hayata olan inancı, tutunma gücü ve hastalığı yenme arzusu. Ve, Londra’da verdiği mesaj, son haftalarda tanıştığım bu harika insanların işlerini ne kadar doğru yaptığını bir kez daha hatırlattı. 14 yaşındaki Batuhan, gözleri ışıl ışıl parlarken, ‘ Lösemi hastası olan çocuklar hiç üzülmesin. Sabretsin ve inansınlar. Dökülen saçlarına ise kafayı takmasınlar. O saçlar nasılsa tekrar çıkar!!’ diyordu..

Haberin Devamı

Son günlerde duyduğum en güzel ve içten mesajdı Batuhan’ın mesajı…

Nice Batuhanların dileklerine sihirli değnek değsin

Yazarın Tüm Yazıları