New York’ta doğurdu

Bianca’nın sahibi Figen Doğusoy, geçtiğimiz hafta New York’ta doğum yaptı.

Haberin Devamı

Yiğit-Figen Doğusoy çifti, doğan erkek çocuklarına Emre adını verdi. Doğum sonrasında Yiğit Bey işlerinin yoğunluğu nedeniyle ıstanbul’a erken döndü. Figen Hanım ve minik bebekleri ise bu hafta sonu ıstanbul’da olacak.

Simitçi şahit oldu

Garanti Bankası eski genel müdürü Akın Öngör, iç piyasayı canlandırmak için Türkiye Reklam Konseyi’nin öncülüğünde ‘Ekonomik Canlılık Kampanyası’ için çekilen reklam filmlerinde rol aldı. Simitçi kılığında izleyici karşısına çıkan Öngör, halka ‘ekonomiye katkı için tüketin’ çağrısında bulunuyor. Akın Bey, önceki gece ise Bodrum-Türkbükü’ndeki Kaya Demirer ile ırem Güreli’nin düğün davetine katıldı. Öngör, damat Demirer’in nikâh şahidi oldu.

Kızıyla alışverişte

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, önceki gün ıstinye Park’taydı. Kızı Yasemin ile alışverişe çıkan Revna Hanım, mağazaları dolaştıktan sonra arkadaşlarıyla buluşup yemek yedi.

Ayrılmıyoruz

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Ivana-Yurdal Sert çifti hakkında ayrılacaklarına dair söylentiler çıkmıştı. Bu haberler üzerine Ivana Hanım bir açıklama yaptı. Ivana Sert, eşi Yurdal Bey’le bir sorun yaşamadıklarını ve boşanmayı da düşünmediklerini söyledi.

Transfer konuştular

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve transferden sorumlu ismi Neşet Yalçın, eşi şirin Yalçın ve çocuklarıyla birlikte önceki gün ıstinye Park’taydı. şirin Hanım ve çocuklar, alışveriş yaparken Neşet Bey de ezeli rakipleri Galatasaray’ın transferden sorumlu ismi Haldun Üstünel ile Armani Cafe’de oturdu. ıkilinin sohbet konusu Milli Takım’ın Estonya karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetti.

Evlendiler

İrem Güreli ve Kaya Demirer, geçtiğimiz gece evlendi. Bodrum-Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’de gerçekleşen düğünde, gelinin şahidi Ali Güreli, damadın şahidi ise Akın Öngör oldu. ırem Hanım, Vakko imzalı bir gelinlik giydi, Demirer’in damatlığı ise Dolce&Gabbana imzası taşıyordu. Nikâh şekeri olarak Topaz’da yapılan satsuma reçellerinin hediye edildiği düğüne, Mehmet Mutlu, Volkan, Hakan Büyükhanlı ve eşleri ile Ralf Tezman ve kız arkadaşı Senem Kardıçalı, Emre Kütük gibi tanınmış isimler katıldı.

Haberin Devamı

Çiftlikte düğün

Nevşah Fidan, Serdar şınlak’tan boşandıktan sonra adını aşk dedikodularından uzak tutmuştu. Nevşah Hanım, geçtiğimiz aylarda ise Fortis Bank Hazine Direktörü Ahmet Turan ile evlendi. Çiftin düğünleri Nevşah Hanım’ın isteği üzerine ızmir-Urla’da ailesine ait çiftlikte yapıldı.

Alışverişe geldi

Rusya’da Rubin Kazan takımında oynayan Gökdeniz Karadeniz, geçtiğimiz hafta ıstanbul’a geldi. Eşi Serra Hanım’la birlikte ıstinye Park’ta alışverişe çıkan futbolcu, kendisine gösterilen ilgiden memnundu. Serra-Gökdeniz Karadeniz çifti, alışverişin ardından Boğaz’da balık yemek için mekandan ayrıldı.

Yazarın Tüm Yazıları