"Ne olursa olsun kazanmak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Ne olursa olsun kazanmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2012 12:28

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanşında bu akşam karşılaşacağı Hollanda'nın PSV Eindhoven takımını yenerek, Avrupa'da yoluna devam etmek istiyor. Bordo-mavili ekip, ilk maçta kendi evinde aldığı 2-1'lik yenilgiye rağmen tur umutlarını koruyor.

Teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular, ilk maçta yaptıkları hataları telafi etme amacında.

Dün akşam maçın oynanacağı Philips Stadı;nda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Şenol Güneş, ilk maçta yaptıkları hatalardan ders alıp iyi bir futbolla rakiplerini yenerek üst tura çıkmayı hedeflediklerini söyledi.
“Ne olursa olsun kazanmak istiyoruz" diyen tecrübeli teknik adam, ilk maçtaki dezavantaja rağmen tura inandıklarını dile getirdi.

Güneş, maçı izlemeye gelecek taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Tek temennimiz kazanmak ama dostluk içinde bir maç istiyoruz. Maç bittiği zaman kim kazanırsa kazansın dostluğun devam etmesini dilerim" mesajı verdi.
Dün akşam maçın oynanacağı statta son antrenmanını yapan Trabzonsporlu futbolcular maç saatini beklemeye başladı.

Trabzonspor;da bu akşam Vittek ve Glowacki sakatlıkları, Serkan da sarı kart cezalısı olduğu için takımdaki yerlerini alamayacak. Avrupa kupalarındaki 95. maçına çıkacak olan bordo-mavililer, 33 galibiyet, 24 beraberlik ve 36 yenilgi aldı.

Avrupa'da şimdiye kadar 121 gol atan Trabzonspor, filelerinde ise 133 gol gördü.

PSV şimdiye kadar 7 Türk takımını ağırladı

Hollanda Birinci Futbol Ligi;nde (Eredivisie) averajla lider konumda bulunan PSV, şimdiye kadar evinde 7 Türk takımını konuk etti. Eindhoven temsilcisi bu maçların 6;sını kazanırken 1;inde ise beraberlikle ayrıldı.

Philips Stadı;nda TSİ 20.00;de başlayacak ve Fransa Futbol Federasyonu;ndan Tony Chapron, Eric Dansault, Fredji Hrchay hakem üçlüsünün yöneteceği maçta takımların şu 11'lerle sahaya çıkmaları bekleniyor:
PSV Eindhoven: Isaksson, Manolev, Marcelo, Derijck, Willems, Strootman, Hutchinson, Toivonen, Lens, Matavz, Mertens.
Trabzonspor: Tolga, Celutska, Mustafa, Giray, Cech, Colman, Zokora, Alazinho, Olcan, Halil, Burak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!