Ne ayrılığı hálá beraberiz

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı’nın ayrıldıklarına dair söylentiler son günlerde kulaktan kulağa hızla yayıldı. Bu söylentiler üzerine ben de işin aslını öğrenmek üzere Siren Hanım’ı aradım.

Telefonu açtığında Nişantaşı’ndaki Beymen Brasserie’de arkadaşlarıyla öğle yemeğindeydi, sesi de gayet iyi geliyordu. Ayrılık konusunu açar açmaz, içini döktü: ‘Nereden çıkıyor böyle şeyler, anlamıyorum. İnsanların işi gücü yok, bizlerin ayrılmasını mı bekliyorlar? Neden ayrılalım ki? İlişkimiz gayet güzel gidiyor...’ Anlaşılan o ki, çiftin ilişkisinde de her ilişkide olduğu gibi zaman zaman ufak tefek tartışmalar yaşanıyor, ama bunlar duyulduğunda söylentiler ayrılığa kadar uzanıyor. Özetle, Ertan-Çarmıklı cephesinde şimdilik bir ayrılık yok.

Eski valiler protokolde buluştu

Geçtiğimiz gece 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması çerçevesinde Pera Palas Oteli’nde bir resepsiyon verildi. İstanbul Valiliği’nin yazılı ve görsel medya mensuplarını buluşturduğu gecede eski valiler de vardı. İstanbul eski Valisi Nevzat Ayaz ve eşi Sacide Hanım, yine İstanbul eski Valisi Hayri Kozakçıoğlu ile eşi Sabire Hanım ve İzmir eski Valisi Kutlu Aktaş ile eşi Sema Hanım, Pera Palas’ın muhteşem atmosferinde geç vakitlere kadar devam eden davete katılanlar arasındaydı...

Üç ay kalacak

Dünya sinemasının efsane aktörlerinden Ömer Şerif, rol alacağı ‘Gılgamış’ filminin çekimlerine katılmak üzere cumartesi günü İstanbul’a geliyor. Oyuncu, üç ay boyunca bulunacağı İstanbul’da, filmin oyuncularına konaklama konusunda sponsor olan The Ritz Carlton Oteli’nde kalacak. Öte yandan Şerif, Süzer Plaza’nın altındaki Mio Restaurant’a da akşam yemeği için arkadaşı aracılığıyla yer ayırtmış.

Acil durum

Bir dönemin vamp yıldızlarından şarkıcı Romalı Perihan, geçtiğimiz gece Avusturya Milli Günü nedeniyle Yeniköy’deki konsolosluk binasında verilen resepsiyona katıldı. Amerikan Konsolosu David Arnett’in eşi Vivi Hanım’ın bluzunun arka kopçası kopunca da yardıma koşan o oldu.

Bu gece Mushroom’da

Süzer Plaza’nın altındaki underground kulüp Mushroom’un patronu Gökhan Yüzbaşıoğlu uzun zamandır Miami’de... İşin başında ise Niso Niego var. Niego, her hafta salı geceleri Clio’nun partileriyle coşanları, cuma geceleri de ünlü DJ’lerle eğlenmeye çağırıyor. Bu gece Mushroom’da çalacak kişi ise Yasemin Kozanoğlu... Bu arada son dönemlerin popüler DJ’leri arasında gösterilen Kozanoğlu, annesi Ahu Tuğbay’ın İzmirli bir sevgilisi olduğu iddialarına da cevap verdi. Böyle bir şeyin olmadığını, bu dedikodulara çok üzüldüğünü belirten Kozanoğlu, kendisinin de sevgilisi Ali’yi çok özlediğini ve en kısa zamanda onu görmeye Kanada’ya gideceğini belirtiyor.

Milli günlerini kutladılar

Avusturya’nın 49. Milli Günü nedeniyle Yeniköy’deki Avusturya Konsolosluğu binasında geçtiğimiz gece bir davet verildi. Avusturya Başkonsolosu Franze Wechner ve eşi Irmgard Hanım’ın ev sahipliği yaptığı geceye, Türk konukların yanı sıra İstanbul’daki konsoloslar ve eşleri de katıldı. Eski modacı Clio Fotiyadis, seçkin davetli topluluğu arasındaki tanınmış simalardan biriydi.

Sanatçı gözüyle Harem

Ertuğrul Ateş, İstanbul’da iki büyük sergi ile sanatseverlerle buluşuyor. 2003 başında Türkiye’ye dönüp ‘Hürrem Sultan’ dans tiyatrosunu sahneye koyan sanatçı ‘Harem’ konulu sergisi ile bu projesini sonuçlandıracak. Eserlerinde gerçeküstü ve mistik bir dil kullanmayı tercih eden Ateş, bu sergisinde Harem’e içeriden bakarak tutsaklık, özgürlük ve erotizm kavramlarını yeniden yorumlamış. Sergi 5-30 Kasım tarihleri arasında Garage Of Art Ulus’ta görülebilir.

Kavalyesi babası

Modacı Vural Gökçaylı, Fransa’da yaşayan kızı İris’in Türkiye’ye kesin dönüş yapmasından dolayı çok mutlu... Baba-kıza geçtiğimiz gece Avusturya milli günü nedeniyle konsoloslukta verilen resepsiyonda rastladım. Gökçaylılar, gecede uzun zamandır göremedikleri dostlarıyla hasret giderdi.

Kayra bebek doğdu

Nurdan-Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun bir kızları oldu. İki gece önce Miami’de doğum yapan Nurdan Hanım’ın ve bebeğin sağlık durumu çok iyi. Kızına Kayra adını koyan Gökhan Yüzbaşıoğlu, işleri nedeniyle önümüzdeki ay İstanbul’a gelecek. Kayra bebek ve annesi Nurdan Hanım ise Miami’de bir süre daha kalacaklar.
Yazarın Tüm Yazıları