Nazilli'de şüpheli ölüm

Güncelleme Tarihi:

Nazillide şüpheli ölüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 13:26

Nazilli'de şüpheli ölüm

Haberin Devamı

Murat GÜRKAN / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde yumurtalıklarındaki iltihaplanma nedeniyle tedavi gören astım hastası 37 yaşındaki Fadime Yıldırım, ağrılarının artması üzerine eşi tarafından yapılan antibiyotik iğneden sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan kadın kurtarılamadı. Savcılık ölümü şüpheli bulurken, kocası ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Olay, geçen pazartesi günü saat 00.30 sıralarında, Yeni Mahalle 171 Sokak'ta meydana geldi. Yenipazar Kaymakamlığı Yazıişleri Müdürlüğü'nde görevli 47 yaşındaki Uysal Yıldırım, yumurtalıklarındaki iltihaplanma nedeniyle tedavi gören astım hastası eşi Fadime Yıldırım'ın ağrılarının artığını söylemesi üzerine, kalçasından antibiyotik iğne yaptı. Bir süre sonra Fadime Yıldırım'ın fenalaşması üzerine Uysal Yıldırım, sağlık ekiplerini aradı.
Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fadime Yıldırım'ın kalbi durdu. Müdahaleyle tekrar hayata döndürülen Fadime Yıldırım, yoğun bakıma alındı. Fadime Yıldırım, dün sabah öldü. Savcılık ölümü şüpheli buldu. Uygulanan ilaca ve şırıngaya incelenmek üzere en konuldu. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Fadime Yıldırım, Nazilli'nin Aksu Mahallesi'nde aynı gün toprağa verildi. İfadesine başvurulan Uysal Yıldırım, ardından serbest bırakıldı.
Eşinin 20 yıllık bir süreden beri rahatsız olduğunu ve aynı iğneden daha önce 13 kez yaptığını, askerde sıhhiyeci olduğunu söyleyen Uysal Yıldırım, "Kendisi antideprasan ilaçlar kullanıyordu. Sancısı dayanılmaz olunca iğne vurmamı istedi, ben de vurdum. O benim çocuklarımın annesiydi, hayatımdı. Bugün yine aynı şey olsa yine aynı davranırdım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!