Nazilli'de imece

Güncelleme Tarihi:

Nazillide imece
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yönetim, maddi krizi odaların desteğiyle aşacak. Yükü bir kişiye yıkmak yerine hep birlikte sırtlamayı hedefleyen kurmaylar, kulüp aşkını tabana yayacak.

İLK DESTEKLER

Y.Nazillispor, yükü bir kişinin omuzuna yıkmak yerine ‘‘imece usulüyle’’ maddi krizi aşmaya çalışıyor. Kaymakam Vehbi Avuç ile Belediye Başkanı Esat Ergüler'in, oda başkanlarıyla yaptığı toplantı meyvesini verdi. Ticaret Odası Başkanı Mehmet Gacar 2.5, Ziraat Odası Başkanı Sabri Topuçar ile Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Erol Sezgin de 2'şer milyar destek sözü verdi.

AYDA 5 MİLYON

Ayrıca, 18 oda başkanının ilk etapta 1'er milyarlık katkı sağlayacağı açıklandı. Temmuz sonunda yönetici sayısının 50'ye çıkarılması, yönetime oda başkanlarının alınması kararlaştırıldı. Oda üyelerinden, kulübe her ay 5 milyon yardım yapması istenecek. Kulüp üyelerinden, ayda 1 milyon 250 bin lira olan aidatlarını bir yıllık peşin ödemeleri talep edilecek.

HEPİMİZİN KULÜBÜ

Futbolcu lisans ücretleri, kamp, malzeme gibi giderler için acilen gerekli 50 milyarın, odaların desteğiyle toplanacağını belirten Belediye ve Kulüp Başkanı Ergüler, ‘‘Y.Nazillispor, Nazilli'yi temsil ediyor. 14 yıldır kulüpte yöneticiyim. Bu sezon, geçen yıllardan daha masraflı. Kulüp aşkını tabana yaymak zorundayız. Bu da camianın desteğiyle olacak’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!