Nazifoğlu: 'Cüneyt Çakır'a kimse güvenmiyor'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 21:47

Levent Nazifoğlu, Galatasaray'ın Karabükspor'a 2-1 yenildiği maçın ardından hakem Cüneyt Çakır'ı sert sözlerle eleştirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Kardemir Karabükspor maçının ardından hakem Cüneyt Çakır'ı topa tuttu.

İşte, Nazifoğlu'nun sözleri:

"Karabükspor ligin zor ekiplerinden biri. Zor bir maç olacağını biliyorduk. İki tarafın da eksikleri vardı. İyi bir mücadele oldu. Bizim bireysel hatamızla galip geldiler. Tebrik ediyoruz. Cüneyt Çakır'a artık Türkiye'de hiçbir kulüp güvenmiyor. Bir devrin çöküşü. Amip gibi kendi kendini yiyip bitiriyor. Görmediği, inanmadığı bir pozisyonda aleyhimize penaltıyı verdi. Tribün tepkilerinden sonra o penaltıyı vermesi sürpriz olmadı. 5 bin kişilik Karabükspor taraftarının baskısına dayanamayan uluslararası bir hakem!

'PODOLSKI KONUSUNDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM'
Podolski konusunda konuşmak istemiyorum. Yüz kere söyledim; Podolski'yi yollamak istemiyoruz. Podolski mutsuz olduğunu söylüyor. Eşi ve çocuğuyla olmak istediğini söylüyor. Gitmesin diye 'mobbing' yapıyoruz. Ama basında göndermek istediğimiz konuşuluyor! Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizin durumdan ötürü zorlanabiliyoruz. Maç sonrasında yenilen takımı eleştirmek normal.  Transfer için çalışıyoruz. Malesef futbolcuların Türkiye'ye gelmesi ile ilgili bir sıkıntı yaşıyoruz. Onu aşmaya çalışıyoruz. Taraftar takımı yanlız bırakmasın. Takımı desteklesinler. Önümüzdeki maçları alıp yine şampiyonluğun en büyük adaylarından olacağız. Chedjou konusunu hafta içinde yönetim kurulu ile konuşup karara bağlayacağız."

BAKMADAN GEÇME!