Nazardan korkuyorlar

Güncelleme Tarihi:

Nazardan korkuyorlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yaptığı 2,5 milyon dolarlık anlaşmayla spor dünyasının gündemine oturan Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu İbrahim Kutluay'la podyumlardan jsahnelere transfer olan Demet Akalın'ın aşkı, aradan geçen 14 aya rağmen hala ilk günkü gibi sürüyor. Aşkları ilk duyulduğunda büyük tepki çeken Kutluay-Akalın çifti, birbirlerine karşı hissettiklerini ve geleceğe yönelik planlarını, magazin dünyasının en çok okunan dergisi Klips'in Ağustos sayısı için anlattı.

Demet Akalın'la önce Genç Radyo'nun bir radyo programında daha sonra da ‘‘Televole’’ çekimlerinde tanışan İbrahim Kutluay, ilk çıktıklarından itibaren birbirlerinden çok hoşlandıklarını belirtti. Bir sanatçıyla birlikte olmanın zorluklarından bahseden Kutluay, ‘‘Farklı mesleklerdeyiz ve yaptığımız işlerin zıt olmasından dolayı zorluklar yaşıyoruz tabi. Bir sporcuyla olmak da zannediyorum oldukça güç. Zaman problemi var. Ben çok yoğunum, kamplarım, antrenmanlarım oldukça yoğun geçiyor. Onun sahne programları var’’ dedi.

Fenerbahçeli basketbolcu birbirlerini kıskandıklarını belirtirken Akalın, ‘‘Tabi kıskanıyorum. Seven insan kıskanır. Ben hem kıskanırım, hem de kıskanılmak isterim. Mesela hayranlarından kesinlikle kıskanmam. Geçenlerde kuaföre gittim. Bir kız gelmiş ve bana beddualar okumuş, İbrahim'e aşıkmış. Böyle hayranlarından kıskanmıyorum. Ama kem gözlerden kıskanmıyorum diyemem. Bir seferinde saç baş yolmama ramak kalmıştı ama Allah göstermesin henüz böyle bir şey olmadı. Bir de geçtiğimiz yıl beni çok etkileyen bir olay olmuştu. İbrahim'in bir maçına gitmiştim. Burada yanıma uzun boylu oldukça da hoş bir kız geldi ve hüngür hüngür ağlayarak boynuma sarıldı. Bana ‘Onu çok seviyorum, ne olur onu çok mutlu edin' demeye başladı. Zaten çok duygusal bir insanım. Başladım ben de ağlamaya...’’ açıklamasını yaptı.

Kutluay’ın başkasıyla birlikte olmasından da korkmadığını söyleyen Akalın, ‘‘İbrahim, çok paralar kazanınca ve popüler olunca değişecek bir adam değil’’ dedi. Çoğu zaman Akalın'la aynı şeyleri hissettiklerini belirten Kutluay, evlilik konusunda ise ‘‘Kısmet’’ dedi. Akalın da ‘‘Gelin ata binmiş, ya nasip demiş. Nazardan çok korkuyorum’’ açıklamasını yaptı.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!