Namağlup lider sahaya iniyor

Güncelleme Tarihi:

Namağlup lider sahaya iniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2013 11:56

DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda namağlup lider durumda bulunan Halkkbank, 4. maçında yarın Avusturya'nın Hypo Tirol takımıyla sahasında karşılaşacak.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkent Spor Salonu'nda yapılacak maç saat 18.00'de başlayacak. Karşlaşmayı Ukrayna'dan Viktor Kozlovskyy ve Bulgaristan'dan Dobromir Dobrev hakem ikilisi yönetecek.

Grupta yenilgi yüzü görmeyen Halkbank, Avusturya ekibi karşısında namağlup unvanını korumaya çalışacak. F Grubu'nda son sırada yer alan Hypo Tirol ise ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak.

Halkbank, gruptaki ilk maçında Polonya'nın Jastrzebski Wegiel ekibini sahasında 3-1 yenmiş, daha sonra deplasmanda yaptığı müsabakalarda Romanya'dan Tomis'i 3-1, Ankara'da konuk edeceği Hypo Tirol'ü de 3-0'lık skorlarla geçmişti.

"Kalitelerini sahaya yansıtacaklar"


Halkbank Antrenörü Radostin Stoytchev, yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde takımın performansından ve aldığı sonuçlardan memnun olduğunu belirtti.

Kaliteli ve deneyimli oyuncu grubuyla çalıştıklarını vurgulayan Bulgar antrenör, "Herkes nerede, ne yapması gerektiğini biliyor. Üst düzey maçlarda rakiplerimize gözdağı vermemiz bizi memnun ediyor. Bu maçta da kalitelerini sahaya yansıtacaklar, buna inanıyorum. Hypo Tirol karşılaşmasını da kazanarak haftayı üç puanla kapatmak ve gruptaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

"Grubu birinci bitirmek istiyoruz"

Takım kaptanı Matej Kaziyski ise Şampiyonlar Ligi'ndeki yürüyüşlerini sürdürmek adına Hypo Tirol'ü mağlup etmek zorunda olduklarının altını çizdi.

Rakiplerini Avusturya'da yenmelerinin, bu maçı da mutlaka kazanacakları anlamına gelmediğine dikkati çeken Kaziyski, "Sporun gereği önce rakibimize saygı duyacağız. Sonra da sahada elimizden geleni yapıp üç puan almaya çalışacağız. İyi çalıştık ve konsantre olduk. Çünkü grubu birinci bitirmek istiyoruz. Ankaralı voleybolseverleri bizi desteklemek adına tribünlerde görmek maça güzellik, takımımıza da güç katacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!