Nallıhan’da festival coşkusu başladı

Güncelleme Tarihi:

Nallıhan’da festival coşkusu başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 18:17

Nallıhan’da festival coşkusu başladı

Haberin Devamı

Hasan OLUM/NALLIHAN, (Ankara), (DHA) – ANKARA’nın Nallıhan İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür ve Sanat Festivali başladı. İpek iğne oyaları ile ünlü olan ve doğal güzellikleri ile tanınan Nallıhan ilçesindeki festival 16-19 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
Nallıhan Belediyesi, 4 gün boyunca misafirlerini birbirinden güzel etkinliklerle buluşturacak. İlçede hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan festival TÜRKSOY Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı Fotoğraf Sergisi, Türk Hava Kurumu Fotoğraf Sergisi ile birlikte bir çok fotoğraf sanatçısının fotoğraf sergileri, İpek İğne Oyası yarışması, mehter gösterileri Türk Dünyası Müzikleri Topluluğu’nun konseri, sanatçı Fatih Demirhan konseri, THK yamaç paraşütü ve balon gösterileriyle başladı.
Festivalde, ipek iğne oyası ürünleri, uluslararası tanıtım çadırlarında sergilenirken, doğa gezileri ile çeşitli kültür ve sanat etkinlikleri, sportif gösteriler ve dans gösterileri yapılacak. Birbirinden güzel etkinlikle renklenecek olan festival boyunca Sercan, Merve Özbey Nur Yoldaş, Mustafa Kemal Şimşek, Çiğdem Gürdal ile etkinliklerin son günü de Ömer Faruk Bostan konseri ve havai fişek gösterileriyle sona erecek. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!