Naim’den sevindirici haber... Sydney’de yarışacağım

Güncelleme Tarihi:

Naim’den sevindirici haber... Sydney’de yarışacağım
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Cep Herkülü, 2000 Olimpiyatları'nda şampiyon olması halinde kazanacağı ödülleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını açıkladı.

Arka arkaya elde ettiği üç Olimpiyat şampiyonluğuyla erişilmesi güç bir başarıya imza atan Naim Süleymanoğlu, ‘‘halteri bıraktı, bırakmadı’’ söylentilerine son noktayı koydu. ‘‘Ben, hiçbir zaman faal sporculuğu bıraktım demedim. Atlanta'dan sonra dinlenmek amacıyla kısa bir süre için kenara koyduğum milli formamı tekrar sırtıma geçireceğim’’ diyen Naim, ‘‘Spor yaşantımın en büyük finalini, 2000 yılında Avustralya'da yapacağım. Son olarak Sydney Olimpiyatları'nda da yarışacak ve dördüncü Olimpiyat altınımı alıp, faal sporculuğa noktayı koyacağım’’ açıklamasını yaptı. Cep Herkülü, şampiyon olması halinde yasal olarak hakedeceği ödülleri de Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını söyledi.

Bu yıl yapılacak olan Dünya ve Avrupa şampiyonalarına katılmayacağını vurgulayan Naim Süleymanoğlu, ‘‘Eylül ya da Ekim ayından itibaren çalışmalara başlayacağım. Dünyada birçok ünlü halterci, iki yıl podyumlardan uzak durduktan sonra bir yıllık çalışmayla olimpiyatlara hazırlanıyor. Atlanta'da şampiyon olan Dimas Piros, Kaki Kakiasvili ve Aleksi Petrov, bunların en güzel örneği. Bu saydığım isimler, 1997 yılında Dünya Şampiyonası'na katılmadılar. Bu yıl da katılacaklarını sanmıyorum. 1999'da hem Avrupa hem de Dünya'da yarışıp, 2000 yılında Olimpiyatlara giderler. Ben de aynı biçimde hazırlanmayı planlıyorum. 1999 yılında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında kendimi tartacağım. Sydney'de de son kez podyuma çıkacağım’’ şeklinde konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!