Müzisyenler Serpil Doğan için sefer oldu

Güncelleme Tarihi:

Müzisyenler Serpil Doğan için sefer oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 12:07

Müzisyenler Serpil Doğan için sefer oldu

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da, göğüs kanseri tedavisi gören sevilen şarkıcı Serpil Doğan için kentteki müzisyenler tek yürek oldu.

Antalya gecelerinde uzun yıllardır sahneye çıkan, şarkıcı Serpil Doğan, göğüs kanseri nedeniyle tedavi görüyor. Sosyal güvencesi olmadığı için tedavi giderlerini karşılayamayan şarkıcı için meslektaşları bir araya gelerek dayanışma gecesi organize etti. 19 Şubat gecesi gerçekleşecek gecenin mekan sponsorluğunu Kaleiçi Curcuna Meyhane sahipleri Ozan Koray Kütük ve Ali Orçan üstlendi.

Gecenin tüm geliri Serpil Doğan'ın tedavi masrafları için kullanılacak. Doğan'ın müzisyen dostları Nazlı Danışman, Rıza Sözen, Can Emrah Çelik, Yusuf Gezer, Cem Ateş ve Fulya Ölmez Zorlu'nun girişimiyle başlatılan gecede, konuk sanatçılar sahneye çıkacak.

Destek veren Antalyalı şarkıcılar, "Serpil Doğan arkadaşımız için seferberlik ilan ettik. Herkes elinden gelen yardımı yapmaya gayret ediyor. Daha fazla kişiye ulaşabilmeyi umut ediyoruz. Kanser çok hızlı ilerleyen ve tedavisi oldukça masraflı bir hastalık. Bu nedenle en kısa sürede gerekli yardımı toplayıp dostumuzu eski sağlığına kavuşturmak niyetindeyiz. Moralliyiz ve bu hastalığı elele yeneceğiz. Yardımcı olmak isteyen tüm dostlarımızı dayanışma gecemize bekliyoruz. Arzu edenler sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!