"Mutlu yıllar Schumi"

Güncelleme Tarihi:

Mutlu yıllar Schumi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2014 17:08

Fransa'da kayak yaparken ağır yaralanan ve tedavisi süren eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in, 45. doğum gününü, Formula 1 pilotları da unutmadı.

Haberin Devamı

Dünya çapında binlerce kişi sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Schumacher'in doğum gününü kutlarken, Formula 1 pilotları da efsanevi sporcuya doğum günü mesajı yazdı.

Brezilyalı F1 pilotu Luciano Burti Twitter'dan, "Bugün Michael'ın doğum günü. Eminim en kısa zamanda aramızda olacak" yazdı, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'a da Schumacher'le çekilmiş bir fotoğrafını koydu. McLaren adına yarışan Jenson Button da Twitter'daki hesabında "Michael Schumacher ve ailesine doğum gününde en iyi dileklerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Felipe Massa ise "Kardeşim mutlu yıllar! Güçlü olacaksın. Asla vazgeçmeyeceksin. Dualarımız seninle" yazarak Instagram hesabından da Schumacher ile çekilmiş bir kare fotoğraf paylaştı.

Marussia adına yarışan Fransız pilot Jules Bianchi de "Mutlu yıllar Schumi. Başaracaksın. Mücadeleye devam" yorumunda bulundu.

Bir dönem Ferrari'de yarışan Brezilyalı eski pilot Rubens Barrichello da "Haydi adamım, mücadeleye devam. Biliyorum savaşıyorsun" ifadelerini kullandı.

Efsanevi pilotun eski takımı Ferrari Schumacher'in doğumgünü unutmamış, 29 Aralık'tan bu yana kaldığı Grenoble hastanesinin bahçesinde kısa bir anma töreni düzenleyeceğini duyurmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!