Mutki Belediye Başkan Vekili Kılıç, yapacakları çalışmaları anlattı

Güncelleme Tarihi:

Mutki Belediye Başkan Vekili Kılıç, yapacakları çalışmaları anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 11:24

Mutki Belediye Başkan Vekili Kılıç, yapacakları çalışmaları anlattı

Haberin Devamı

Zübeyir DALGA/BİTLİS-Mutki,(DHA)-BİTLİS’in Mutki ilçesi Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Mehmet Kılıç bugüne kadar yapılan ve 2017’de yapılması gereken çalışmaları hakkında belediye çalışanlarına ve vatandaşlara bilgi verdi.

Mutki belediyesine ait toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Mehmet Kılıç’ın yanı sıra, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Tekin Alper, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erhan Ünsal, Belediye Mali Hizmetler Müdür Vekili Kadir Çağlayan, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkan Vekili Kılıç, Bolu Büyükşehir belediyesi ile ortak yapılacak çalışmaları anlattı. Kardeş belediye olarak Mutki ilçesine düğün salonu ve park çalışması yapacak olan Bolu Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılında bu çalışmaları tamamlamayı düşündüğünü söyledi.

Kılıç, çok uzun ve zor bir kış dönemi yaşadıklarını, karla mücadele çalışmaları sırasında bozulan kaldırım ve yolların da yine yaz ayları boyunca yenileneceğini belirtti. Kılıç daha sonra vatandaşlar, muhtarlar ve esnafın sorularını yanıtladı. Toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!