Müthiş G.Saray

Güncelleme Tarihi:

Müthiş G.Saray
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 1997 00:00

Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

Galatasaray fevkalade oynadı. Zaten hep iyi oynuyordu da, gol atamıyordu. Ama bu sefer Tugay, girdiği her iki pozisyonu da gol yapınca G.Saraylılar, Ali Sami Yen Stadı'ndan zafer şarkılarıyla ayrıldılar.

Her zaman şunu savundum. Bir futbol takımının defansı sağlam olmalı. Kalecisi de, takımının ona ihtiyacı olduğu zamanlarda ortaya çıkıp tehlikeleri önlemeli. İşte dün akşam bunu yaşadık. G.Saray defansında Bülent, Popescu ve Fatih rakiplerine göz açtırmadılar. Topa ilk anda müdahale ettiler.

Popescu'yu geldiği zaman ben çok eleştirdim. Orta sahada hakikaten felaketti. Ama liberoda gerçekten çok iyi oynuyor ve dün akşam da fevkaladeydi. Defansı çok iyi yönlendirdi, hava toplarında rakiplerine şans vermedi ve en mühimi ayağındaki topu çok iyi kullandı.

Gelelim kalecimiz Volkan'a. Hava toplarında dün akşam çok iyiydi. Aferin Volkan, böyle devam et. Tugay, attığı iki golle ve orta sahadaki amansız mücadelesiyle son zamanların en iyi ve en faydalı futbolunu oynadı. Ergün de öyle. Zaten tüm Galatasaray alkışlanmalı dün akşam.

Ve Hagi. 87 dakika sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Çok hırslıydı. Ben onu son zamanlarda ilk kez bu kadar arzulu, bu kadar koşarken gördüm. Dün akşam maçın yıldızlarından bir tanesiydi.

Ve tabii son olarak Fatih Terim. Sarı kırmızılı ekibi çok iyi hazırlamış. Ne diyordu, ‘‘11'e 11 olursak bu takımı ezeriz.’’ Zaten bunu Prag'da maçı izlerken hepimiz söyledik, Ve onun için de Vedat'a, K.Hakan'a kızdık. G.Saray Sparta Prag'dan çok daha iyi takım. Dün akşam bunu söyleyen hepimiz haklı çıktık. Maçın hakemi fevkaladeler arasındaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!