Mutfaktan kaçtı fırçayı yedi

Alara Koçibey’le yan yana görüntülenmemek için Lucca’yı mutfak kapısından terk eden Eren Morova, sevgilisinden fırça yedi!

Haberin Devamı

Alara Koçibey ile kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Eren Morova, son zamanlarda sık sık ayrıldıkları haberleriyle gündeme geliyor. Sevgilileri geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teki Lucca’da gördüm. İlişkilerini artık sağır sultanın bile duyduğu sevgililerden Eren Morova,  görüntülenmemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynadı, gecenin sonunda da mekânı mutfak kapısından terk etti. Duyduğuma göre Morova, bu davranışı nedeniyle Alara Koçibey’den fırça yemiş. Koçibey, ayrılık dedikodularına yol açan bu tavrı yüzünden Morova’ya sitem etmiş.

Hayallerindeki tatile kavuştular

Jolly Tur’un bu yıl dördüncüsünü düzenlediği, 7-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik “Hayalindeki Tatil” adlı resim yarışmasının ödül töreni, geçtiğimiz hafta sonu Party Kids’te yapıldı. Jolly Tur Onursal Başkanı Sinan Vardar ile Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar’ın ev sahipliği yaptığı organizasyonda birinciler
Paris Disneyland, ikinciler Antalya Nashira Resort Hotel&Spa, üçüncüler ise Kapadokya, Pamukkale ya da Kuzey Ege’de aileleriyle tatil yapma hakkı kazandı.

Haberin Devamı

Efsane başkana 100. yıl saati

Fenerbahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen’in evine hırsız girmiş, maddi ve manevi değeri olan birçok eşyası çalınmıştı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Saat&Saat Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Dönmez, “En çok Fenerbahçe için özel üretilen kol saatimin çalındığına üzüldüm” diyen Şen’e sürpriz yaptı ve ona 2007’de Fenerbahçe’nin 100’üncü kuruluş yıldönümü için özel olarak üretilen Jacques Lemans marka altın kol saati hediye etti.

Kar tatili

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan merhum işadamı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, yılın büyük bölümünü tatil yaparak geçiriyor. Geçtiğimiz yaz Bodrum, Kıbrıs ve Yunan Adaları’nda tatil yapan Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya, şimdi de kış tatiline çıktı. Kartalkaya’ya gidip kar sezonunu açan sevgililer, gündüz kayak yaparken, gece de Erkan Ünal’ın Dropp Lounge adlı mekânında eğlendi.

İş bitti, şimdi oyun zamanı

Fiba Holding’in veliahtlarından Murat Özyeğin, geçtiğimiz yaz herkesi şaşırtan bir kararla Edvina Sponza’dan boşanmıştı. Özyeğin, yoğun iş temposunun ardından geçtiğimiz hafta sonu çocuklarıyla İstinye Park’ta görüntülendi. Özyeğin, oğluyla oyuncak alışverişi yaparken, kızı da ayağında patenleriyle onlara eşlik etti.

Haberin Devamı

Caz zamanı

Our Sinatra ve Singing Astaire şarkılarıyla çeşitli ödüller kazanan vokalist Hilary Kole, bugünden itibaren 31 Aralık’a kadar Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında JC’S’de sahneye çıkacak. Caz tutkunlarına duyurulur!

Yazarın Tüm Yazıları