Mutasyon

BEŞİKTAŞ’ta Schuster’in rotasyonuna uğramayan tek oyuncu Fabian Ernst. Çünkü Ernst’te mutasyon yok.

Haberin Devamı

İçerde-dışarda, ligde-kupada, iyi zeminde-tarlada, orta sahada-stoperde futbolu değişmiyor. Beşiktaş’ta bütün dengeleri değiştirmesine rağmen Tabata bile Ernst’i mutasyona uğratamıyor.
Holosko’yo botoks
Holosko ayak içine botoks yaptırsa belki son vuruşları estetik kazanır. İlk yarıda Beşiktaş’ın kalesinde en büyük tehlikeleri Stoyanov’un uzun taçları yaratıyor. Biraz dikkat çocuklar. Sadece topa değil, rakibe de odaklansanız kimse arkanıza kaçamayacak. Hiç yoktan pozisyon vermeyeceksiniz. Ekrem’e milli maç arası pek yaramamış. Kendinden beklenmeyecek hatalar yaptı. Önündeki Hilbert de etkisiz kalınca Kartal’ın sağ kanadı sadece çırpındı. Quaresma her iki kanadı kullanarak bu eksikliği gidermeye çalıştı; ama nafile. Çünkü yaptığı ortalarda ön ve arka direklerde adam yok. Tek forvet oynamanın en büyük dezavantajı. Forvetin, ortanın  yapıldığı yerde yoksa ataktan eli boş dönüyorsun.
İkinci yarının tamamı CSKA Sofya sahasında oynandı. Gol bu kadar gecikmese rakibin fuleli oyuncuları Sheridan ve yetenekli Nelson’un ataklarında yüreğimiz ağzımıza gelmeyecek. Schuster’in hamleleri de yerinde. Bobo’yu öne alıp çalışkan Nobre’yi arkasına çekince orta sahanın da pas alternatifi çoğaldı, Beşiktaş’ın atak gücü arttı. Şu anki formu ile Nobre forvet arkasında diğer kreatif futbolculardan etkili oynuyor. Göz ardı etmemek lazım.
Yolun açık olsun
Beşiktaş her geçen gün daha iyiye gidiyor. Riskli olmasına rağmen defansını önde kurması çağdaş futbolun gereği. Önde pres yaparak top kapabildiğin dar alanda oynayarak 90 dakika ayakta kalabiliyorsun. Kaleciler zaten formda. İş sadece forvetlerin maç boyunca pozisyon arayıp rakibi zorlamasına kalıyor. Bir de geriden Ernst gibi sürpriz adam çıkarabilirsen ne ala. Yolun açık olsun Beşiktaş..

BEĞENDiM

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın 90 dakika bitmeyen hırsı ve fizik kondisyonunu

BEĞENMEDiM

İnönü Stadı’nın zemini Beşiktaş’a yakışmıyor

DİKKAT

Konsantrasyon eksikliğinden dolayı rakibe verilen gol pozisyonları

Yazarın Tüm Yazıları