Mu'ta karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Muta karla mücadele çalışmaları devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 15:58

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, ara sokaklarda kar taşıma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kent merkezi ve işlek caddelerdeki kar temizleme ve taşıma çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, çalışmalarını mahalle aralarında ve ara sokaklarda görüntü kirliliğine neden olan kar kütlelerini şehir dışına taşımaya devam ediyor.

Karla mücadele ekipleri taşıma çalışmalarını sürdürürken itfaiye ekipleri de tehlike oluşturan çatı sarkıtlarını temizliyor.

Kar çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, toplanan kar kütlelerinin çevre kirliliğine neden olmaması için şehir dışına taşındığını hatırlattı.

Asya, "Havaların ısınması ile birlikte çatılardaki kar ve buz kütlelerinin büyük bir kısmı eridi veya temizlendi. Ancak halen bazı binaların çatılarındaki karlar tehlike oluşturuyor. Bununla ilgili sürekli uyarılarda bulunuyoruz. Çatıların temizliği konusunda vatandaşlarımızın duyarlı davranmasını dile getirdik. Herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmaması için bu uyarıların dikkate alınmasını rica ediyoruz. İtfaiye ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. Tehlike araz eden çatı sarkıtlarına anında müdahale ediyorlar. Vatandaşımızın zarar görmemesi için çaba sarf ediyoruz. Çatı sarkıtlarını temizleme konusunda yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza destek vermeye hazırız" diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!