Mustafa Denizli ile El Clasico!

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli ile El Clasico
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 23:26

Üç büyükleri şampiyon yapan efsane futbol adamı Mustafa Denizli ile Spor Müdürümüz Mehmet Arslan, İspanya 1. Ligi’nde zirve yarışında amansız bir mücadele içinde olan Barcelona ile Real Madrid arasındaki karşılaşmayı Nou Camp Stadı’nda izleyecek.

Haberin Devamı

Büyük hoca Mustafa Denizli ile Mehmet Arslan, maç öncesi Barcelona’daki havayı, karşılaşma anındaki önemli pozisyonları ve 90 dakika bitimindeki atmosferi anında hurriyet.com.tr’den paylaşacak. İkilinin yorum ve izlenimleri yarın da Hürriyet Spor sayfalarında yer alacak.

DERBİ DE HÜRRİYET ve HURRİYET.COM.TR'DE!

Ve Hürriyet dev kadrosuyla Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini de takip ediyor...

Ezeli rakiplerin mücadelesi nasıl oldu kim neyi başardı, kim neyi eksik yaptı? Maçın yıldızı kimdi, hangi hoca, hangi hamleyle işi bitirdi, nerede hata yaptı? 6 başarılı kalem (Mehmet M. Yılmaz, İlker Yasin, Rüştü Reçber, Uğur Meleke, Kenan Başaran, Ali Ece) yarın yorumlarıyla hürriyet spor sayfalarında olacak.

Mustafa Denizli ile El Clasico

Haberin Devamı

MUSTAFA ÇULCU
Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek’i mercek altına alacak. Kritik pozisyonları anında hurriyet.com.tr için canlı olarak değerlendirecek.

OĞUZ ÇETiN
F.Bahçe'nin efsanesi, İmparator’u ve büyük yıldızı dev derbide sarı lacivertlilerin şansını değerlendirecek. Beşiktaş’ın, Kadıköy’de puan için ne yapması gerektiğini anlatacak...

TAYFUR HAVUTÇU
Beşiktaş’ın emektar kaptanı, taraftarın sevgilisi ve hocası ezeli rekabeti masaya yatıracak. Siyah beyazlıların son durumunu ve Kadıköy’de iki takımın sahada neler yapacağını yorumlayacak.

Süleyman ARAT
Samandıra’daki son durum...  Fenerbahçe stada nasıl gidecek...

Emre OKTAY
Kartal, Ümraniye’den nasıl çıkacak? Beşiktaş’ın, Kadıköy yolculuğu...

Adem KABAYEL
Kadıköy’de gün boyu hava nasıl olacak? İki takım taraftarları stada nasıl gelecek?

İsmail ER ve Ahmet ERCANLAR
Kadıköy’de kim ne konuşuyor? Basın tribününden son dakika yorumları... hurriyet.com.tr’de...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!