Muslera’nın eldivenleri 7 bin lira!

Güncelleme Tarihi:

Muslera’nın eldivenleri 7 bin lira
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 12:37

Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği yılbaşı gecesinde, Fernando Muslera'nın imzalı bir çift eldiveni 7 bin liraya satıldı.

Haberin Devamı

Antalya Galatasaraylılar Derneği’nin geleneksel yeni yıl kutlaması Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde (ATİK) yapıldı. Gecede Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera’nın eldivenleri de satıldı.

Yapılan konuşmaların ardından hediye çekilişinin yapıldığı gecede takımın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera’nın 20’inci şampiyonlukla 4’üncü yıldızın kazanıldığı geçen yıl giydiği ve üzerinde kendi imzası bulunan bir çift eldivenin tekleri açık artırmayla satışa çıkarıldı. Diş hekimi İrfan Biner ve müteahhit Taylan Erbaş eldivenin tek eşi için 3 bin 500’er lira teklif ederek açık artırmayı kazandı.

Muslera’nın eldivenleri 7 bin lira

ÖMÜR GEDİK’TEN GALATASARAY MARŞI

Mezdeke şovunun da yer aldığı gecenin finalinde şarkıcı Ömür Gedik sahneye çıktı. ‘Şanlı Galatasaray’ marşıyla katılımcıları coşturan ÖmÜr Gedik’e Dernek Başkanı Gökmen Güzel, sırtında adının yazılı olduğu 10 numaralı Galatasaray forması hediye etti. Formayı giyen Ömür Gedik, şarkılarına devam etti. Geceye katılanlarla hatıra fotoğrafı çektiren Ömür Gedik, İstanbul’daki bir Galatasaray maçına Antalyalı taraftarlarla gitme sözü verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!