Muski 22 Noktaya Muskimatik Kuruyor

Güncelleme Tarihi:

Muski 22 Noktaya Muskimatik Kuruyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 16:14

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, İL GENELİNDE 22 NOKTAYA MUSKİMATİK KURUYOR

Kuruluşundan bu yana yaptıkları alt yapı çalışmaları ile vatandaşlara hizmeti en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan MUSKİ Genel Müdürlüğü, fatura ödeme noktaları konusunda da hizmet kalitesini arttırıyor.
Kuruluşunda 32 MUSKİ Abone Şefliğiyle vatandaşların su faturası ödeme noktasında hizmet veren MUSKİ, bugün PTT Şubeleri başta olmak üzere 16 ayrı banka ile anlaşarak ödeme ağını genişletti. Vatandaşlara daha kolay ödeme noktaları sunan MUSKİ Genel Müdürlüğü, 8 mobil ödeme noktalarının yanı sıra 22 noktada da MUSKİMATİK vezneleri kuruyor.
MUSKİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından ilçe genelinde MUSKİMATİK kurulumlarını gerçekleştirmeye başlayan MUSKİ Genel Müdürlüğü, bu sistemi de kısa sürede hayatta geçirmeyi hedefliyor.
“MUSKİMATİKLER YAZ MEVSİMİNDEKİ YOĞUNLUK DA HESAPLANARAK KURULUYOR”
Konuyla ilgili açıklama yapan MUSKİ Genel Müdür Baki Ülgen, MUSKİMATİK’le abonelerine yönelik hizmetlerinin daha verimli, hızlı ve sorunsuz olarak yapılmasını amaçladıklarını belirtti. Yaz mevsiminde gelen yerli ve yabancı turist sayısıyla veznelerde oluşan yoğunluğu azaltmayı planladıklarını belirten Genel Müdür Ülgen, “Yaz mevsiminde ilimizin nüfusu yaklaşık olarak 3 milyon rakamını buluyor. Bu nedenle yaz aylarında veznelerimiz yoğunluk içerisine giriyor. Bu mevsimde havaların sıcak olmasıyla birlikte vatandaşlarımızın veznelerden ödeme yapmasının zorlaştığını ve vakitlerini daha tasarruflu kullanmaları açısından ilimizin 22 ayrı noktasına MUSKİMATİK veznelerimizi oluşturma kararı aldık. Şu anda kurulum aşamasında olan MUSKİMATİK’lerimiz en kısa sürede aktif hale gelerek kurumumuzdan hizmet alan vatandaşlarımızın su faturalarını kısa sürede ve günün her saatinde ödeme yapabilmeleri sağlanmış olacak” dedi.
“ BÜTÜN BANKA KARTLARI GEÇERLİ OLACAK”
Bu projeyle birlikte bir çok vatandaşa fatura ödeme konusunda kolaylık sağlanacağını vurgulayan Ülgen, “Kurumumuzun kuruluşuyla birlikte 35 bin ön ödemeli sayaca sahip vatandaşlarımızın en çok talep ettiği ön ödemeli sayaçlara mesai saatinden sonrada kontör yüklenebilmesiydi. Bununla ilgili çalışmalarımızın sürdüğünü de vatandaşlarımıza her fırsatta dile getirdik. En kısa sürede aktif hale geçecek olan MUSKİMATİK’lerimiz ile bundan sonra elektronik kartlı sayaç kullanan abonelerimiz kartlarına günün her saatinde bütün banka kartların ve nakit olarak kontör yükleyebilecekler. Aynı zamanda bu veznelerimiz ile 400 bin abonemizde 7/24 su faturalarının ödemesini yapabilecekler” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!