Muş Belediyesinden yol çalışması

Güncelleme Tarihi:

Muş Belediyesinden yol çalışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 14:45

Muş Belediyesinden yol çalışması

Haberin Devamı

MUŞ, (DHA)-Muş'un en büyük ve yoğun güzergahlarından biri olan Hürriyet Caddesi’ndeki kazı ve döşeme çalışmalarının ardından asfalt hazırlığına başlandı.
    Yaklaşık 5 aydır kentin birçok bölgesinde alt yapı projesi kapsamında kazı ve döşeme çalışmaları yürütülürken, çalışmaların tamamlandığı yerlerin onarımı devam ediyor. Muş Belediyesi, kazı çalışmalarından dolayı yaşanan olumsuzlukları asgariye indirmek için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Bu kapsamda içme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz gibi döşemelerin tamamlandığı Hürriyet Caddesi’nde asfalt hazırlığı yapılıyor. Yol boyunca reglaj çalışmaları yapan ekipler, önümüzdeki günlerde caddeyi tamamen asfalt kaplama yapacak. Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için tüm ekiplerini seferber etti. İstasyon Caddesi’nin ardından Hürriyet Caddesinin üst yapısını yapan belediye, hemen akabinde Eski Erzurum caddesinin de tahribatlarını gidererek vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.
    Zamanla yarışarak projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Feyat Asya, insan merkezli hizmet anlayışını devam ettirdiklerini vurgulayarak, “2017 yılı çalışma sezonu hepimiz için zorlu geçiyor. Özellikle ilimizin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının tamamını yenilediğimiz alt yapı projesi süresince birçok bölgede kazı ve döşeme çalışmaları başlatıldı. Haliyle bu çalışmalar vatandaşlarımızın normal yaşantılarını etkiliyor. Ancak bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın yaşanan olumsuzluklardan asgari düzeyde etkilenmesi için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz. Kazı ve döşeme çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokakları onarmak için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizi adeta seferber etmiş durumdayız. İlimizin mevsim şartlarından dolayı bu çalışmaları zamanla yarışarak gerçekleştiriyoruz. Kış mevsimi öncesi döşemesi yapılan yolları asfaltlayarak halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi.
    Bu yıl ağırlıklı olarak ana güzergahlarda çalışıldığına dikkat çeken Başkan Asya, “İstasyon, Eski Erzurum ve Hürriyet caddeleri gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ana güzergahların alt yapısını gelecek yıl aynı sıkıntıyı vatandaşlarımıza yaşatmamak için bu yıl başlattık. Dolayısıyla biraz sıkıntılı bir süreç geçirdik. İstasyon Caddesindeki kazı ve döşeme çalışmalarının tamamlanması ile asfalt çalışmasını yaptık. Şimdi de Hürriyet Caddesinin üst yapısı için hazırlıklar yapılıyor. Ekiplerimiz yol boyu reglaj yaptıktan sonra asfalt çalışmasını başlatacağız. Bu caddemizdeki üst yapı çalışmasının tamamlanması ile Eski Erzurum Caddesine geçeceğiz. Yaklaşan kış mevsimi öncesi bu yolların asfaltını dökerek halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!