Muratpaşa söyleşilerinin konuğu Prof. Dr. Üstün Dökmen

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa söyleşilerinin konuğu Prof. Dr. Üstün Dökmen
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 12:03

Muratpaşa söyleşilerinin konuğu Prof. Dr. Üstün Dökmen

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi tarafından düzenlenen Muratpaşa söyleşilerinin mayıs ayı konuğu Prof.Dr Üstün Dökmen, 'Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim' konulu sunum yapacak.

Muratpaşa Belediyesi toplantı salonunda düzenlenecek Muratpaşa Söyleşilerinin mayıs ayı konuğu Prof. Dr. Üstün Dökmen olacak. 21 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00' daki söyleyişinin ana başlığı ise 'Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim olarak belirlendi. 'Küçük Şeyler' adlı televizyon programının yanı sıra 'iletişim ve empati' üzerine kitaplarıyla dikkati çeken Prof. Dr. Üstün Dökmen'in 'Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi: Kuruluşu, Gelişmesi, Çalışmaları', 'Okuma Becerisi İlgisi ve Alışkanlığı Üzerine Psiko-Sosyal Bir Araştırma', 'İletişim Çatışmaları ve Empati', 'Sosyometri ve Psikodrama' adlı kitapları bulunuyor.

BAŞKAN UYSAL: AİLE TOPLUMUN TEMELİDİR

Temel belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürdüklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Kentin kalbi için çalışıyoruz. Temel hizmetlerimizi her geçen gün geliştirerek sürdürdüğümüz gibi kültürel çalışmalarımıza da önem veriyoruz. Toplumumuzun an çekirdeğini oluşturan aile sonrasında okuldur. 'Aile ve Okulda Kaliteli İletişim' konusunda çok değerli fikirleri olan Prof. Dr. Üstün Dökmen, bu ay söyleşilerimizde konuğumuz. Tüm komşularımızı bu güzel söyleşimize davet ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!