Mumlara Kadın Kimyager Eli

Güncelleme Tarihi:

Mumlara Kadın Kimyager Eli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2015 15:26

Hayal gücü, estetik dokunuşlar ve doğal kokuları bir bardakta toplayan Kimyager Sibel Öterkuş, İŞGEM desteğiyle yaptığı jel mumları Malatyalılara tanıtıyor. Güzel geri dönüşler aldıklarını söyleyen Kimyager Öterkuş, “Çok güzel tepkiler alıyoruz, insanlar evlerinde kullandıktan sonra tekrar gelip alıyorlar” dedi.
Kadehlere, bardaklara ve vazolara farklı bir yorum katan Kimyager Sibel Öterkuş, jel mumu Malatyalılara tanıtıyor. Açtıkları stantta, doğal ve aromatik yağlar kullanarak hazırladığı jel mumların tanıtımını yapan Kimyager Sibel Öterkuş, çok güzel tepkiler ile karşılaştıklarını söyledi. Öterkuş, “Yaklaşık bir yıl önce İŞGEM Projesi’nde yer aldım. İlk etapta esansiyel ve kokulu yağ üretimi yaptık. Daha sonra jel mum üretimine başladık. Avrupa Birliği’nin destekleriyle Malatyapark AVM’de stant açtık, standımızda kokulu jel mumlar yer alıyor. İnsanlar jel mumlara yabancılar, bunu tanıtmak istedik. Ayrıca jel mumlarımız kokulu ve kokuların aromaterapik özellikleri vardır. Hem görsel dekoratif ürünler hem de baktıkça insanların içi açılıyor. Ürünlerimizde görselliğe de çok önem veriyoruz. Hem mum hem oda kokusu hem de dekoratif bir ürün. Jel mum diğer mumlara göre yandıkça daha fazla koku yayıyor. Ayrıca 3 kat daha fazla yanma özelliği var. Alan vatandaşlarımız ‘Yakmaya kıyamıyoruz’ diyorlar. Çok güzel tepkiler alıyoruz, insanlar evlerinde kullandıktan sonra tekrar gelip alıyorlar. Malatyapark AVM’deki standımız Eylül’e kadar sürecek. Farklı zamanlarda, örneğin yılbaşı veya sevgiler gününde tekrar burada stant açmayı düşünüyoruz. Ürünlerimiz de şu an için tanıtım amacıyla yarı fiyatına” ifadelerine yer verdi.
“DOĞAL VE AROMATİK YAĞLAR KULLANIYORUZ”
Kokulu jel mumların sağlık açısından hiçbir zararının olmadığını belirten Kimyager Sibel Öterkuş, sentetik kokular kullanmadıklarını, doğal ve aromatik yağlar kullandıklarını ifade etti. Jel mumların sağlık noktasında herhangi bir zararının olmadığını söyleyen Öterkuş, “Bunun garantisini de veriyoruz” dedi.
İŞGEM Projesi’nin Avrupa Birliği desteğiyle hazırlanan bir proje olduğunu ifade eden Kimyager Öterkuş, “Proje kapsamında, KOSGEP ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığından destekler alıyoruz. İŞGEM, İkinci Organize Sanayi’de kurulan bir iş geliştirme merkezi. Bu merkezde bizim gibi yeni girişimcilere danışmanlık sağlayarak, çeşitli eğitimler veriliyor. Daha sonra kişilerin işlerini geliştirmesi için destek veriyorlar” şeklinde konuştu.
NİKAH ŞEKERLERİ YERİNE JEL MUM
Bir aydır jel mum tanıtımı yaptıklarını kaydeden Kimyager Sibel Öterkuş, 30 Eylül’e kadar Malatyapark AVM’de tanıtımlarına devam edeceklerini söyledi. Öterkuş, “Talep ve geri dönüş çok güzel. Hem perakende hem de toplu siparişler alıyoruz. Yeni popüler kültürle beraber farklı düşüncelerle de karşılaşıyoruz. Nikah şekerleri yerine jel mum tercih edenler oluyor. Onlara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlgi ve alakalarından dolayı Malatyalılara teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!