Dursun Özbek'e muhtıra!

Güncelleme Tarihi:

Dursun Özbeke muhtıra
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 14:51

Galatasaray eski başkanları ve kanaat önderleri Beşiktaş derbisinin ardından Dursun Özbek ile buluşacak.

Haberin Devamı

Divan Başkanı Aktar, eski başkanlardan Selahattin Beyazıt, Alp Yalman, Faruk Süren ve Duygun Yarsuvat’ın Başkan Dursun Özbek ile bir araya geleceğini belirtti. Toplantının, yönetimini yenilemesi veya görevden ayrılması için yapılacağı iddia edildi.

Dursun Özbeke muhtıra

Galatasaray’ın 5 eski başkanı ile sarı-kırmızılı camianın iki etkili ismi Ali Dürüst ile Refik Arkan’ın, başkan Dursun Özbek ile bir araya geleceği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Dursun Özbek’i ekibini yenilemesi veya görevden ayrılması için düzenlendiği iddia edilen toplantıya açıklık getiren Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, buluşmanın Beşiktaş derbisi sonrasına bırakıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Aktar konuyu şöyle anlattı: “Galatasaray ile ilgili yapılması gerekenleri görüşmek istedik. Bu yönetim seçileli henüz 6 ay oldu. Bir kısım eskiden gelen problemler var. Ekstra girişimler gerekiyor. Bunun için harekete geçtik ve Başkan’a da ilettik. Memnuniyetle gelebileceğini söyledi. Ancak UEFA’dan geç geldiği için ertelendi. Daha sonra da Astana ve Beşiktaş maçlarından sonraya bırakıldı. Bu toplantı fikir üretmek için yapılacaktı.”

Dursun Özbeke muhtıra

Konuları yakından takip eden isimlere çağrı yaptıklarını ifade eden İrfan Aktar, “Duygun Yarsuvat, Faruk Süren ve Alp Yalman’ın yanı sıra Selahattin Beyazıt da toplantıya gelebileceğini bize bildirdi. Bu eski başkanlarla beraber yine Ali Dürüst ve Refik Arkan da toplantıda yer alacaktı. Bu toplantının yapılmasını çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Toplantıya Ünal Aysal ve Adnan Polat’ın davet edilmemesi ise dikkat çekti. Polat, “Bizi o zaman yok kabul ediyorlar. Aysal döneminde de almanak çıkarılmış, tek kare resmime yer verilmemişti. Davet etseler de zaten kabul etmezdim” diyerek tepkisini gösterdi.

YARSUVAT KÜRSÜDE
Galatasaray’ın aylık Divan Kurulu bugün lisenin Tevfik Fikret Salonu’nda yapılacak. Toplantıda eski başkan Duygun Yarsuvat’ın, Hamza Hamzaoğlu ayrılığıyla ile ilgili çok sert bir konuşma yapması bekleniyor. Sert eleştirilerle karşılaşacak olan Dursun Özbek yönetiminin ne cevap vereceği merakla bekleniyor. (Milliyet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!