Muhittin Böcek’ten ‘Büyükşehir’ yorumu: Aday adayı olmam aday olurum  

Güncelleme Tarihi:

Muhittin Böcek’ten ‘Büyükşehir’ yorumu: Aday adayı olmam aday olurum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 17:41

Hürriyet’i ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir’e aday gösterileceği iddiasıyla ilgili en net açıklamaları yaptı.

Haberin Devamı

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hürriyet Akdeniz’i ziyaret etti. Bölge Temsilcisi Bikan Karaca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Böcek, uzun süredir konuşulan ‘Büyükşehir’ adaylığı ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

 24 SAATİN ÖNEMİ VAR

23 yıldır siyaset yaptığını kaydeden Böcek, erken seçim söylentilerinin gündemde olduğuna dikkat çekerek, “Önümüzü görmeden çok fazla bir şey söylemenin doğru olmayacağını düşünüyorum. Rahmetli Süleyman Demirel’in söylediği gibi siyasette 24 saatin bile çok büyük önemi var” dedi.

Muhittin Böcek’ten ‘Büyükşehir’ yorumu: Aday adayı olmam aday olurum
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hürriyet Akdeniz Bölge Temsilcisi Bikan Karaca'yı ziyaret etti.  

Haberin Devamı

‘ÖNDE ÇIKTIĞIMI SÖYLÜYORLAR’

 İsminin Büyükşehir adaylığıyla gündeme gelmesinden memnuniyet duyduğunu vurgulayan Böcek, “Aday belirlemede artık bilimsel verilere bakılıyor. Halkın takdir ettiği, sevdiği isim kolayca belirlenebiliyor. Yapılan anketlerde de önde çıktığımızı söylüyorlar. Tabi bende mutlu oluyorum” diye konuştu.

‘ARZ TALEP MESELESİ’

Her gittiği platformda Büyükşehir adaylığının gündeme geldiğini anlatan Böcek, şöyle dedi: “Gittiğim her toplantıda ‘Sizi Büyükşehir’de görmek istiyoruz’ deniyor. Trafik lambasında bile dursam otobüs, taksi şoförü ‘Sizi Büyükşehir’e istiyoruz’ diyor. Bu bir arz talep meseledir, beklentidir. Eğer görev verilirse de Antalya’mızı hep birlikte yöneteceğiz.”

Muhittin Böcek’ten ‘Büyükşehir’ yorumu: Aday adayı olmam aday olurum

 

‘EN AZ 3 İSİM OLMALI’

“Sadece benim değil, Ümit Bey’in (Ümit Uysal), Çetin Bey’in (Çetin Osman Budak) isimleri de geçiyor. Doğru olan da bu. Tek kişi üzerinden değil en az 3 kişi üzerinden araştırma yapılmalı. Partimiz için kim 1 oy daha fazla kazandırıyorsa ben onun yanında dururum. Yapılması gereken de zaten bu. Genel merkez de buna göre hareket edecektir.”

Haberin Devamı

 ‘ADAY OLMAZSAM KÜSMEM’

Büyükşehir’e aday gösterilmezseniz küser misiniz?” sorusunu da yanıtlayan Böcek, şöyle devam etti: “Hayatta küsmem. Herkesin gönlünde bir aslan yatar. Ben hiçbir zaman Büyükşehir için aday adayı olup sonra da Konyaaltı’na razı olmadım. Aslında 4 dönemdir başkanlığını yaptığım Konyaaltı için bile aday adayı olmadım, ‘Direk aday olurum’ dedim. Beni aday gösterecek olan da Genel Başkanım, genel merkezimizdir. Bugün de‘Büyükşehir için aday adayıyım’ deyip sonra da Konyaaltı’na aday olmam.” 

 ‘SÜT PARASI İLE OKUDUM’

 Ekonomik avantajların aday belirleme sürecinde etkili olduğu iddiaları ile ilgili de konuşan Muhittin Böcek, “Bu sürecin maddi durumla ölçülmesi doğru değil. Ben keçinin peynir, ineğin yoğurt, süt parası ile okumuş adamım. O yüzden bu tür yorumları dikkate almıyorum. Siyasette maddiyattan önce başarılı olup halk tarafından kabul görmeniz önemli” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!