"Muhammed Ali gibi olacaksınız"

Güncelleme Tarihi:

Muhammed Ali gibi olacaksınız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2013 13:28

Karaman istasyon çalışmasında talebelerine, "Muhammed Ali gibi kısa kısa adımlar atacaksınız" dedi.

Haberin Devamı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sabah idmanında kondisyona dayalı istasyon çalışması yapan yeşil beyazlı futbolcuları Teknik Direktör Hikmet Karaman sık sık uyardı. Talebelerine istasyonda huniler arasından geçerken kısa ve seri adımlar atmasını söyleyen Karaman, "Muhammed Ali gibi, boksörler gibi kısa kısa adımlar atacaksınız. Ayağınız yere sağlam bassın" şeklinde ikazda bulundu.

ISINMA İKAZI

Isınma konusunda da futbolcularını uyaran tecrübeli teknik adam, "Bir futbolcu ısınma nedir bilecek. Vücudunun neresini çalıştırdığını ve hangi bölgesini ısındırması gerektiğini de bilecek" dedi.

FERHAT TAKIMLA ÇALIŞTI

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Ferhat Kiraz ile Şener Özbayraklı ise takımla birlikte sabah yapılan antrenmana katıldı. Yeşil beyazlı ekip akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

BURSASPOR ALTYAPIDAN 6 FUTBOLCUSUNU PROFESYONEL YAPIYOR

Haberin Devamı

Son yıllarda Türk Futbolunda altyapıdaki başarılarıyla adından söz ettiren Bursaspor'da, geleceğin yıldız adayları arasında yer alması beklenen 6 futbolcu ile profesyonel sözleşme yapılacak.
Bursaspor Alt Yapıdan Sorumlu Yöneticisi Necmettin Kocaman, Türkiye'de birçok kulübün altyapı futbolcularına talip olduğunu belirterek, bu oyuncuları en kısa süre içinde profesyonel yapmak istediklerini söyledi. Kocaman çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Dün Başkan İbrahim Yazıcı, teknik direktörümüz Hikmet Karaman ile birlikte alt yapı ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Türkiye'de olduğu kadar yurt dışından birçok takımın almak istediği U 16 Milli Takımımızda da görev yapan Enes Ünal, Ertuğrul, Utku, Berke gibi 5-6 oyuncumuzla profesyonel sözleşme yapacağız. Bunun yanı sıra A Takımla birlikte çalışmalara katılan Ozan Tufan, Furkan Soylap ve kaleci Sercan Şen'in sözleşmelerinde iyileştirmeye giderek uzatma yapacağız" dedi.

MURAT BALKIR ALTYAPIDA
Bursaspor altyapısını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil beyazlılar, dün Nazilli Belediyespor Altyapı takımında görev yapan 1999 doğumlu Mehmet Burak Balkır'ı kadrosuna dahil etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!