Müezzinoğlu'ndan Menderes ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Müezzinoğlundan Menderes ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 11:13

Müezzinoğlu'ndan Menderes ziyareti

Haberin Devamı

ESKİ bakanlardan Mehmet Müezzinoğlu, İzmir'in Menderes ilçesinde yapımı süren devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı döneminde Menderes Devlet Hastanesi’nin ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, eski Sağlık Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İzmir’deki Rumeli, Balkan federasyonu ve dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Menderes’teki buluşma öncesi Müezzinoğlu, yapımı süren Menderes Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Müezzinoğlu’na destekleri için teşekkür eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Yerel seçim sürecinde kendisinin bize gösterdiği destek sayesinde Menderes’i AK belediyecilik ile tanıştırdık. İlçemizin en büyük hayali olan devlet hastanesinin kazanılmasında ki rolü çok büyük. Menderes’te bizimle seçim çalışmalarına katılarak, ilçemize devlet hastanesi kazandırılacağının sözünü bizzat kendisi verdi. Geldiğimiz noktada çok şükür devlet hastanemizin çalışmaları hızla sürüyor. İnşallah çalışmalar tamamlandığında devlet hastanemizin açılışını da gerçekleştireceğiz" dedi.

Rumeli, Balkan federasyon ve dernek temsilcileriyle buluşmada konuşan Mehmet Müezzinoğlu ise desteklerinin süreceğini kaydederek, "Menderesli vatandaşlarımızın istekleri bizim için önemliydi ve onların bu isteklerini geri çevirmek olmazdı. Tüm imkanlarımızla Menderes’in önemli bir eksiği olan devlet hastanesini ilçemize kazandırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Geldiğimiz noktada inşaat çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanımızla birlikte hastanedeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. İnşallah çalışmalar kısa sürede tamamlanacak ve Menderes Devlet Hastanesi ilçemizde faaliyete girecek. Menderes için gereken ne varsa biz dün olduğu gibi bugünde Menderesli kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

"Birlikten güç doğar" anlayışına sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Müezzinoğlu, "Balkanlardan gelen vatandaşlarımızın en büyük teminatıdır anavatan. Böyle bir teminatın varlığı Türkiye Cumhuriyeti'dir. Biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı mirasa sahip çıkıyoruz. Biz mirasyedi olamayız. Bizim gözümüze bakan dünya kadar mazlum ve mağdurlar var. Dolayısıyla bu mirası ne kadar büyütürüz ona bakacağız.  Başarının sırrı milletin vicdanıdır. Bizler milletin vicdanında yer edeceğiz. Millet vicdanından uzaklaşmayan, egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğu bir anlayışa sımsıkı sarılmamız lazım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onuru ve gururunu yaşayan her vatandaşımızın yarınını bugünden daha iyi yapmak bizim görev ve sorumluluğumuzdur. Biz de bu sorumlulukla hareket ediyoruz" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!