Müdürden okul denetimi

Güncelleme Tarihi:

Müdürden okul denetimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 09:41

Müdürden okul denetimi

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA) - MERSİN’in Tarsus ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, okulların eğitim-öğretim durumunu görmek ve öğretmenlerle görüşme gerçekleştirmek amacı ile okul gezilerine devam ediyor.
Kalaycı, Çağbaşı İlkokulu, Kargılı ve Yakup Çetin İlk-Ortaokulu’nu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, okulların genel durumunu inceledikten sonra öğretmenlerle toplantılar yaparak,  istekleri ve düşüncelerini alarak okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda eğitimsiz var olmanın ve ilerlemenin mümkün olmadığı bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kalaycı, öğretmen, yönetici ve personelin işbirliği ile bir kurum kültürünün oluşturabileceğini söyledi. Kalaycı, başarının da böyle ortamda oluşacağını ifade ederek, "Öğrencilerin akademik başarılarının önemi kadar sosyal faaliyetlerde, iletişimde, sporda, değerler eğitiminde ve sanattaki başarıları da çok önemlidir. Sizler bu konuya hassasiyetle yaklaşmalısınız ve çalışmalarınız okullardaki öğrencilerin bu yönlerini destekleyecek nitelikte olması gerekir “dedi.
Kalaycı, ziyaret ettiği okulların öğretmenleri ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirerek iyi dilek ve temennilerle ziyaretlerini sonlandırdı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!