Müdür Tosun, geleceğin sağlıkçılarını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Müdür Tosun, geleceğin sağlıkçılarını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 13:56

Müdür Tosun, geleceğin sağlıkçılarını ziyaret etti

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Tıp Bayramı’nı kutlamak için Çınarcık’ta Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrencilere misafir oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ ve kurum müdürlerinin eşlik ettiği ziyarette okul bünyesinde bulunan ilkyardım atölyesinde incelemelerde bulundu. Burada bulunan bölüm öğrencileri Müdür Tosun’un tansiyonunu ölçtüler. Ayrıca CPR maketi üzerinde temel yaşam desteği yapan öğrenciler teorik bilgilerini uygulayarak Tosun’a görsel sağlık şöleni sundular.

Tosun, Tıp Bayramı nedeniyle şu ifadelere yer verdi; “İnsanların mutlu ve kaliteli bir hayat sürmelerinin ilk koşulu, sağlıklı birey olmalarından geçer. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler ülkemizin kalkınması ve refahın artmasına, dolayısıyla eğitim seviyesinin yükselmesine önemli katkılar sunar. İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı amaç edinen, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına bu onurlu mesleği her koşulda büyük özveriyle yerine getiren Türk hekimleri, milletimizin iftihar kaynağıdır. ‘Sağlıklı bireyler ve sağlıklı nesiller’ hedefiyle çıktığımız bu yolda; gelişen teknolojiyle birlikte tıp bilimindeki yenilikleri, ülkemizin dört bir köşesinde toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi için insanımızın hizmetine sunan sağlık çalışanları büyük öneme sahiptir. Kalplerimizin Afrin'de, vatanımızın birliği ve geleceğini güvenceye almak için kahraman askerlerimizle birlikte attığı bu günlerde; onların yaralarını saran, hayatlarını kurtaran, vatanperver hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızdan oluşan tıp ordumuzun vefakâr neferleri başta olmak üzere tüm hekimlerimiz ile sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, bu mesleğe verdikleri emeklerden dolayı hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!