Müdür Akpınar okul müdürlerinin katılımıyla toplantı düzenledi

Güncelleme Tarihi:

Müdür Akpınar okul müdürlerinin katılımıyla toplantı düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 16:23

Müdür Akpınar okul müdürlerinin katılımıyla toplantı düzenledi

Haberin Devamı

 


ADANA ,(DHA) - ADANA İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, öğrencilerin eğitimlerini hijyenik bir ortamda sürdürmeleri için okul sağlığının daha iyi noktalara yükseltilmesini gerektiğini söyledi.
Sarıçam İlçesi Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde  düzenlenen toplantıya  Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hayati Koca, Mehmet Çalışkan, Ömer Oflaz, Mustafa Necati Kameroğlu, Şube Müdürü Ahmet Oflaz, Okul Sağlığı Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürleri, Halk Sağlığı Müdürlüğünden Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesinden Sorumlu Şube Müdürleri ve komisyon ekibi ile okul müdürleri hazır bulundu. Akpınar, öğrencilerin eğitimlerini hijyenik bir ortamda sürdürmelerinin gereğine değinerek okul sağlığının daha iyi noktalara yükseltilmesi için Beslenme Dostu Okul ve Beyaz Bayrak Projelerinin kurumlar için taşıdığı öneme vurgu yaptı. Okulların depolarında bulunan hurdaların Milli Emlak Müdürlüklerine hurda malzeme olarak ya da Endüstri Meslek Liselerine  malzeme olarak verilmesinin uygun olacağını söyledi. Taşımalı Eğitim Merkezlerinde görev yapan okul müdürlerinin yönetmelikler doğrultusunda hareket etmelerini bir kez daha hatırlattı. Ödenek gönderilen okullardan gönderilen ödenekleri bu ay içerisinde tenkis olmadan harcamalarını istedi.
Okul servisleri konusunda okullarımıza sorumluluklar düştüğünü belirten Turan Akpınar, bu konuda tüm okul müdürlerinin yenilenen yönetmeliğe göre sözleşmelerini düzenlemeleri gerektiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!