Mudanya Belediyesi’nden "Zeytin Dalı" Projesi

Güncelleme Tarihi:

Mudanya Belediyesi’nden Zeytin Dalı Projesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2015 16:24

MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ TÜRKYILMAZ, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YÖNELİK “ZEYTİNDALI” VE “UĞURBÖCEĞİ” PROJELERİNİN STARTINI VERDİKLERİNİ AÇIKLAYARAK, “KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK, ÇÜNKÜ ONLARIN MUDANYA BELEDİYESİ VAR” DEDİ.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik “Zeytindalı” ve “Uğurböceği” projelerinin startını verdiklerini açıklayarak, “Kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü onların Mudanya Belediyesi var” dedi.
Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Kent Konseyi üyeleri, sivil toplum temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapan Türkyılmaz, Zeytindalı ve Uğurböceği projelerini tanıttı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya” sloganıyla yola çıktıklarını, herkese eşit hizmet götürerek, Mudanya’yı deniziyle, zeytiniyle, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, modern görünümüyle Türkiye’ye örnek bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını vurguladı.
Türkyılmaz, seçim döneminde söz verdiği bütün projeleri tek tek gerçekleştirdiklerini, en önemli projelerden biri olan ve yaşlısından gencine, hastasından hamilesine kadar zor durumda olan herkesin ihtiyaçlarının karşılanmasını öngören Zeytindalı ve Uğurböceği projelerine start verdiklerini söyledi.
Türkyılmaz, “Zeytindalı ve Uğurböceği projelerimizle, yaşlı, genç, engelli ve diğer bütün vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatacağız. Mudanya’mızdaki her mahallesinde evlere tek tek girerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçları tespit edilecek. 1 doktor, 2 hemşire, 1 ebe, 2 hasta bakıcı ve diğer yardımcı personelimiz olacak. Evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlarımız belediyemize başvurarak, bu hizmetimizden yararlanabilecek. Yaşlı ve kimsesizse, evine gidilerek bakımı, yiyecek ve giyecek ihtiyacı, perdesinin yıkanmasına kadar bütün ev temizliği gibi her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Mudanyalı vatandaşlarımıza elimizi uzatarak, her zaman yanlarında olacağımızı hissettireceğiz. Çünkü, onların Mudanya Belediyesi var” diye konuştu.
Türkyılmaz, ihalesi yapılan okullara hizmetli projesini de mart ayın sonunda gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!