MTOSB Özel Şişecam Lisesi'ne 'Beyaz Bayrak'

Güncelleme Tarihi:

MTOSB Özel Şişecam Lisesine Beyaz Bayrak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 12:55

MTOSB Özel Şişecam Lisesi'ne 'Beyaz Bayrak'

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  'Beyaz Bayrak' almaya hak kazandı.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında başarı elde eden Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mersin'de ilk kez Beyaz Bayrak alan okul oldu. Ülke genelinde çocukların beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, hijyenik bir ortamda eğitim öğretimini sürdürmek amacıyla yürütülen projede, Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 100 tam puan aldı.
Mersin'de bulunan bin 145 okul içinden 235 okulun almaya hak kazandığı proje ile ilgili açıklamalarda bulunan MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, "MTOSB'de faaliyet gösteren firmalarımıza kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla çıktığımız yolda, ara eleman değil aranan elemanlar yetiştirmeye başladığımız okulumuzun hijyen açısından da böylesine önemli bir başarıya imza atması bizleri gururlandırdı. Bizler okulumuzda eğitim gören çocuklarımızın sağlıklı birer nesil olarak yetişmesi açısından elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Beyaz Bayrak Projesi'nde 100 tam puan alan okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Şu an 630 öğrencimiz ile eğitim ve öğretime devam ediyoruz. Hedefimiz öğrenci sayımızı yukarıya çekerken, kaliteden ödün vermeden Mersin'e aranan elemanlar yetiştirmek" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!