MŞÜ Kampüsüne AFAD Konteyneri Teslim Edildi

Güncelleme Tarihi:

MŞÜ Kampüsüne AFAD Konteyneri Teslim Edildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 15:58

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ İLE İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA 'EĞİTİM VE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ' İMZALANDI

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) kampüs alanına afet durumlarında kullanılmak üzere gelişmiş müdahale ekipmanlarına sahip olan konteyner yerleştirildi.
Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) ile Muş Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) arasında ‘Eğitim ve İşbirliği Protokolü’ imzalandı. Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın makamında düzenlenen imza töreninde, AFAD İl Müdürü İbrahim Tanış ile karşılıklı imzalar atıldı.
İmzalanan ‘Eğitim ve İşbirliği Protokolü’ kapsamında kampüs yerleşkesine afet durumlarında kullanılmak üzere gelişmiş müdahale ekipmanlarına sahip olan konteyner yerleştirildi.
İmzalanan protokol ile meydana gelebilecek afet olaylarında önceden alınabilecek tedbirler ve bu konudaki farkındalıkların artırılması amaçlandığını belirten Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, “Bu program çerçevesinde üniversitemizde eğitim seminerlerinin düzenlenmesi ve bununla birlikte tatbikatlar yapılması, karşılıklı işbirliği içerisinde bir takım çalışmaların gerçekleştirilmesi ve olası afet durumlarında kullanılmak üzere gelişmiş müdahale ekipmanlarına sahip bir konteyner kampüs içerisinde uygun bir noktaya konuşlandırıldı” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!